Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δανάη Παππά, η οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν υποδύεται τη «Θεοδώρα» στον «Σασμό», βρέθηκε στην εκπομπή του ANT1 «The Tonight Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτολγου για τον ρόλο της στη σειρά του Alpha, την καταγωγή της, καθώς και τη δυσκολότερη σκηνή που χρειάστηκε να γυρίσει. Αναφερόμενη στην καταγωγή της, η ταλαντούχα ηθοποιός είπε: «Ο παππούς μου είναι από την Εύβοια και η γιαγιά μου είναι από την Κέρκυρα. Εκεί οφείλω και πολλά… Η γιαγιά μου είναι κάπως έτσι, η τρελο-κερκυραία. Από την άλλη, είναι και τα τρελά νερά εκεί στην Εύβοια. Οπότε καταλαβαίνετε τι συνδυασμός έγινε».

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Ανατροπή - Η Αργυρώ αποφασίζει να συναντήσει τον Αστέρη

Δανάη Παππά: Ποια σκηνή τη δυσκόλεψε περισσότερο

Η Δανάη Παππά μίλησε για τον Σασμό και αποκάλυψε ποια ήταν η σκηνή που την δυσκόλεψε περισσότερο. «Όταν διάβασα το σενάριο το οποίο έλεγε ότι η Θεοδώρα μένει και βγάζει μια κραυγή και κλαίει, είπα Χριστέ μου, πώς θα γίνει αυτό το πράγμα; Είναι ένας γάμος, θα έχει πάρα πολύ κόσμο από κάτω, τι θα κάνω; Το σκεφτόμουν από τότε που πήρα το σενάριο. Προσπαθούσα να πάρω έμπνευση από κάπου. Εκείνη την μέρα που έπρεπε να γίνει αυτή η σκηνή, είπα όχι, θα κάνεις όντως σαν να το έμαθες εκείνη την στιγμή. Δεν έχεις το σενάριο, δεν ξέρεις τίποτα, ό,τι μου βγει. Αυτό έγινε».

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η Δανάη Παππά ανέφερε ότι της αρέσει πολύ η συντροφικότητα, ενώ αποκάλυψε πώς πήρε τον πρώτο της ρόλο στη σειρά «Τατουάζ».

«Είχα ξεκινήσει να κάνω κάποια μαθήματα στον σύγχρονο χορό. Στην πρώτη σειρά που ήμουν στο “Τατουάζ” είχε πάει τότε να κάνω κάστινγκ ως χορεύτρια. Όταν είδα το αποτέλεσμα είπα ότι μπορούσα και καλύτερα. Όλο αυτό ξεκίνησε μέσα από το Ιnstagram. Εγώ τότε είχα στο Ιnstagram φωτογραφίες από τον χορό, βίντεο και ανέβαζα τα επαγγελματικά μου. Έτσι μου τηλεφώνησαν από το Τατουάζ και αυτό που έγινε ήταν απίστευτο. Άμα μου έρθει μια ευκαιρία την αρπάζω. Δεν αφήνω ευκαιρίες να περνάνε. Το είχα πάντα στη ζωή μου αυτό το πράγμα, είναι κάτι το οποίο βλέπω ότι μου πάει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA