Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται, στρέφοντας την προσοχή μας περισσότερο στο πεδίο των μαχών και στα όσα συμβαίνουν εκεί, παρά στην εγχώρια showbiz. Παρόλα αυτά, στο Τηλεκοντρόλ προσπαθούμε καθημερινά να σας μεταφέρουμε τα όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό και όχι μόνο παρασκήνιο. Ας δούμε τι έχουμε σήμερα. 

Έρχεται η πρεμιέρα του X Factor 

To νέο μουσικό talent σόου του MEGA ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 22:10. Στην κριτική επιτροπή του Χ Factor θα δούμε τον Μιχάλης Κουινέλη, τον Χρήστο Μάστορα, τη Μαρίζα Ρίζου και τον Στέλιο Ρόκκο, ενώ τις συνεντεύξεις στα backstage θα αναλάβουν ο Ηλίας Μπόγδανος και η Κατερίνα Λιόλιου. Παράλληλα, θα δούμε τον Ανδρέα Γεωργίου για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιαστή στα lives, όπου θα αναζητήσουν τον παίκτη που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο. Ποιο θα είναι αυτό;

Διαβάστε ακόμη: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»: Ο Χριστόφορος επέστρεψε στο MasterChef και το Twitter τον αποθέωσε

Ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records, καθώς και 150.000 ευρώ μετρητά. Επίσης, για πρώτη φορά θα δοθεί χρηματικό έπαθλο και στον δεύτερο φιναλίστ, το οποίο θα φτάνει τις 50.000 ευρώ. Δεν το λες και άσχημο. 

Το πρώτο τρέιλερ με τον Αργύρη Πανταζάρα στον Σασμό 

https://www.instagram.com/tv/CaiJIp3FLEr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Αργύρης Πανταζάρας, ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του, θα κάνει την είσοδο του στον Σασμό και ήδη έχουμε το πρώτο τρέιλερ, στο οποίο εμφανίζεται. Θα υποδυθεί τον νέο υπαστυνόμο του χωριού, Μάκη Χριστογιάννη, ο οποίος θα βρεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα, που διευθύνει ο Αντώνης Φραγκαδάκης (Δημήτρης Ήμελλο) και θα βοηθήσει στις νέες υποθέσεις.

Η είσοδος του νέου υπαστυνόμου στη σειρά θα φέρει εντάσεις, καθώς δεν πρόκειται για εύκολο χαρακτήρα, ενώ θα τον δούμε να έχει και γνωριμίες, που θα αναταράξουν την πλοκή του Σασμού. Κάπως έτσι, ο Αργύρης Πανταζάρας θα έχει βάλει το όνομά του και στις δύο μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων ετών στην τηλεόραση, τόσο στον Σασμό, όσο και στις Άγριες Μέλισσες, όπου τον είδαμε να συμμετέχει.

Η μακάβρια ανάρτηση και η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου 

«Γράψαν ότι πέθανα; Μισό λεπτό, πάω να με εξετάσουν οι γιατροί!» είπε ό Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Τρίτης (1/3) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, σχολιάζοντας μια είδηση που αφορούσε τον «θάνατό» του και η οποία αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα, αφήνοντας «άγαλμα» την παρουσιάστρια. 

Μάλιστα, ο Μικρούτσικος δεν πτοήθηκε και «εξήγησε» το πώς προήλθε η συγκεκριμένη είδηση, λέγοντας πως ««είναι κάποιος που με εκτιμάει γιατί μου λέει καλό Παράδεισο. Τρεις ζωές τις έχω φάει, μου φάγανε και μία τέταρτη. Άλλη μία φορά το έχω πάρει χαμπάρι. Ξέρω γιατί! Μιλάγαμε με τον Παππά, τον είπε τοξικό, τον δάγκωσε ο Παππάς, πάει ο Αντρέας!».

Οι πρώτοι καλεσμένοι του Total Black Out του Alpha 

Σε φάση γυρισμάτων βρίσκεται το νέο παιχνίδι του Alpha, το οποίο θα παρουσιάσει ο τραγουδιστής Αναστάσιος Ράμμος. Τo Total Black Out, στο οποίο δύο άτομα θα μπαίνουν κάθε φορά σε έναν σκοτεινό θάλαμο και θα προσπαθούν να μαντέψουν τι υπάρχει μέσα σε μια γυάλα, αναμένεται να σκορπίσει γέλιο στους τηλεθεατές, αλλά και πανικό στους διαγωνιζόμενους. Ποιους θα δούμε τώρα να παίζουν;

Όπως φαίνεται αυτοί θα είναι οι πρώην παίκτες του Survivor, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Περικλής Κονδυλάτος και Γιώργος Ασημακόπουλος, οποίοι ανέβασαν και μια φωτογραφία στην οποία ποζάρουν όλοι μαζί στο Instagram. Σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί βέβαια, από το παιχνίδι δεν θα λείψει και το «αγαπημένο» πλέον ζευγάρι της ελληνικής showbiz, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. 

Η παίκτρια που άλλαξε τη μοίρα των Μαχητών στο Survivor 

https://twitter.com/SurvivorStatis1/status/1498275409544323075?ref_src=twsrc^tfw

Οι διορθωτικές κινήσεις που έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στις δύο ομάδες του Survivor φαίνεται πως έπιασαν, καθώς τις τελευταίες ημέρες είδαμε τους Μαχητές να ανεβαίνουν και να παίρνουν αρκετές νίκες. Σε αυτό, βέβαια, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η νέα παίκτρια της Μπλε ομάδας, Σταυρούλα Χρυσαειδή. 

Την ώρα που η Κάτια Ταραμπάνκο αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα στις γυναίκες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, φαίνεται πως η Σταυρούλα αποτελεί την καλύτερη αγωνιστικά παίκτρια. Πιο συγκεκριμένα, έχει πέντε νίκες σε έξι αγώνες, με το ποσοστό νικών της να αγγίζει το εντυπωσιακό 83%. 

https://www.instagram.com/p/CXEATKCszxW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA