Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέσσερις παίκτες του περσινού Survivor συμμετείχαν στο επεισόδιο της Τρίτης (8/3) στο Total Blackout, που είχε μέχρι και κατσαρίδες. Στο δεύτερο επεισόδιο συμμετείχαν και τέσσερις πρώην παίκτες του Survivor, που τα βρήκαν σκούρα, ωστόσο δύο από αυτούς αναδείχθηκαν νικητές.

Το βράδυ της Τρίτης (08/03) καλεσμένοι στο ανατρεπτικό παιχνίδι αδρεναλίνης και διασκέδασης ήταν οι: Γιώργος Μαυρίδης με Γιώργο Κατσινόπουλο, Περικλής Κονδυλάτος με Γιώργο Ασημακόπουλο, Παναγιώτης Ραφαηλίδης με Δημήτρη Πανόπουλο και Μαριαλένα Ρουμελιώτη με Σάκη Κατσούλη. Οι παίκτες πέρασαν από διάφορες δοκιμασίες, οι οποίες περιελάμβαναν ακόμη και κατσαρίδες.

Στο τέλος κατάφεραν να φτάσουν και να κερδίσουν ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Περικλής Κονδυλάτος που γνωρίσαμε στο περσινό Survivor, ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι τις εντυπώσεις στο Twitter έκλεψε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Το Twitter αποθέωσε τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Τι είναι το Total Blackout

Το Total Blackout είναι ένα ανατρεπτικό παιχνίδι αδρεναλίνης και διασκέδασης, όπου ο παρουσιαστής Αναστάσιος Ράμμος υποδέχεται τέσσερα ζευγάρια, άλλες φορές celebrities, άλλες φορές φίλοι, συγγενείς, σύντροφοι, οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τις πιο αστείες και τρομακτικές δοκιμασίες στο απόλυτο σκοτάδι. Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να δουν απολύτως τίποτα, οι τηλεθεατές, όμως, βλέπουν τα πάντα μέσα από υπερσύγχρονες κάμερες υψηλής τεχνολογίας, που τους επιτρέπουν να διακρίνουν καθαρά τις αντιδράσεις και τα συναισθήματα των συμμετεχόντων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA