Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας στο επεισόδιο της Τρίτης (8/3) του Survivor 5 και μπόρεσαν να ανταλλάξουν μηνύματα με τους συντρόφους τους, κάτι που είχαν όλοι ανάγκη. Βέβαια, όπως παραδέχτηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στον Γιώργο Λιανό, η ίδια δεν επικοινώνησε με τον σύντροφό της, αφού δεν έχει δώσει τα στοιχεία του στην παραγωγή του Survivor. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Γιάννης Τσολάκης: Επέστρεψε στην Ελλάδα - Το φιλί στο στόμα με τη σύντροφό του στο αεροδρόμιο

Μάλιστα, πρόσθεσε πως το ίδιο έχουν κάνει η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Απόστολος Ρουβάς, προδίδοντας ουσιαστικά ότι ούτε εκείνοι είναι μόνοι τους στην προσωπική τους ζωή. 

Σε εκείνο το σημείο ο Γιώργος Λιανός δεν μπόρεσε να μη σχολιάσει το «φλερτ» που έδειχνε να παίζεται μεταξύ της Ευρυδίκης και του Σπύρο Μαρτίκα και η παίκτρια των Διάσημων «γείωσε» για τα καλά τον παίκτη των Μαχητών.

«Δεν ταιριάξαμε, είμαι κατειλημμένη. Η ζωή τα ήθελε αλλιώς. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι του στυλ μου ο Σπύρος. Εμένα μου αρέσει οι άντρες να μιλούν λίγο και να κάνουν πολλά, αλλά είναι ένας εξαίρετος κύριος με πολύ ωραίο λόγο, πάρα πολύ καλός αθλητής εδώ, ο οποίος αξίζει μια πολύ καλή τύχη στη ζωή του», είπε η Ευρυδίκη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA