Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μίλησε για τον ρόλο της στις Αγριες Μέλισσες και απάντησε σε όλους όσους ισχυρίστηκαν ότι η συμμετοχή της οφείλεται στον σκηνοθέτη της σειράς Λευτέρη Χαρίτο. «Είπαν ότι μπήκα στις Άγριες Μέλισσες λόγω της σχέσης μου με τον Λευτέρη Χαρίτο. Θύμωσα στην αρχή αλλά το ξεπέρασα γρήγορα» ανέφερε η ηθοποιός. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε πως θα παντρευτεί με τον Λευτέρη Χαρίτο όταν επιτραπεί ο γάμος μεταξύ των ομόφυλων ζευγαριών: «Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Λευτέρη. Είχα δηλώσει στα πλαίσια του συμβολικού, ότι δεν παντρευόμαστε μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια. Δε σημαίνει ότι επειδή δε θα παντρευτούμε εμείς, θα αλλάξει αυτό. Είναι συμβολικό, απλώς επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε ρομαντικά, αν το έκαναν όλοι, ίσως άλλαζε». «Αν γίνει αυτό, μπορεί να παντρευτούμε. Είναι κάτι που όντως γι’ αυτό δεν το κάνουμε. Το έχουμε συζητήσει με τον Λευτέρη. Είναι συνειδητή κίνηση» τόνισε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA