Μενού
  • Α-
  • Α+

Για όσα βίωσε στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης καθώς και τον τρόπο που αξιοποίησε το χρηματικό ποσό που έλαβε μίλησε ο Στέλιος Κρητικός μίλησε στην Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2.

«Στο Survivor είναι πάρα πολά τα χρήματα. Θα έμπαινα ξανά αν τα χρήματα ήταν αρκετά. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Το έκανα, την έζησα την εμπειρία αλλά πάλι και στην εμπειρία εκείνη έπαιξαν ρόλο και τα χρήματα» παραδέχθηκε, αρχικά, ο Στέλιος Κρητικός.

«Αυτός είναι και ο λόγος που δημιούργησα την σχολή θεάτρου και χορού που έχω μαζί με την σύζυγο μου. Οπότε από αυτό γεννήθηκε ένα τεράστιο πράγμα που με εξέλιξε σαν καλλιτέχνη ένα εκατομμύριο της εκατό».

«Σιχαίνομαι την λέξη συμβουλή για αυτό και στα παιδιά μου λέω την άποψη μου. Η συμβουλή θεωρώ ότι έχει και ένα κομμάτι πράξης από πίσω.

Το λάθος που κάνουμε οι γονείς είναι ότι προσπαθούμε να μην πειράξει και να μην στεναχωρήσει κανένας το παιδί μας και το κάνουμε πρώτα εμείς στον μεγαλύτερο βαθμό που μπορούμε να φανταστούμε» συμπλήρωσε ο Στέλιος Κρητικός στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA