Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Πρωτόπαππα βρέθηκε το Σάββατο (12/3) καλεσμένη στην εκπομπή «ArtWeek» και μίλησε στη Λένα Αρώνη για την πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση αλλά και τη σκηνή που ως Μαρίνα Βρουλάκη στον «Σασμό» συγκλόνισε το Twitter, τη σκηνή που θρηνεί πάνω από το νεκρό παιδί της.

«Κάτι άλλαξε μέσα μου με την επικοινωνία αυτή του κόσμου» υποστήριξε η ηθοποιός. «Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο κόσμος διψά για σεβασμό, εγώ αυτό κατάλαβα. Ο κόσμος που συγκινήθηκε και μίλησε μέσα από τα social media, κατάλαβα ότι έμεινε ικανοποιημένος από μένα και τους τίμησα, κάνοντας όσο καλύτερα την δουλειά μου. Η απαξίωση είναι αυτή που δεν αντέχεται», σημείωσε η Μαρία Πρωτόπαππα στην ΕΡΤ.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός – Επόμενα επεισόδια: Στέλλα και Μαθιός αναζητούν τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να βοηθήσει τον Αστέρη

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε επίσης για την αγάπη της για το θέατρο στο οποίο σκηνοθετεί παράσταση το οποίο είναι αυτό από όπου ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική. Μάλιστα, θυμάται ακριβώς μια απίστευτη ιστορία με μια ταμπέλα του θεάτρου.

«Στο θέατρο μπήκα στα 18 μου. Έδωσα εξετάσεις τρέμοντας, ενώπιον των δασκάλων μου. Ήταν ο Γιώργος Λαζάνης ο οποίος που έδωσε πρώτος το πάτημα, το να μείνω στο θέατρο. Μου έδωσε τον πρώτο μου δυνατό ρόλο, όταν τελείωσα τη σχολή. Εμείς δουλεύαμε βέβαια νωρίτερα. Μετά βρέθηκα με τον Μίμη Κουγιουμτζή. Με τι δική του ελαφράδα και τη γενναιοδωρία του. Έκατσα χρόνια εδώ στο θέατρο. Ήταν οικογένεια, με τα καλά, τα άσχημα, αλλά… αυτό εδώ το μέρος το θυμάμαι σαν χθες», ανέφερε για τις αναμνήσεις της στο Θέατρο Τέχνης, Κάρολος Κουν.

«Νομίζω ότι είμαι problem solver. Μου αρέσει να λύνω προβλήματα, από μικρή μου άρεσε αυτό. Εκεί βρίσκω μια πρόκληση. Επίσης νιώθω πως όταν υπάρχει μια κρίση, εκεί μπορώ να είμαι πιο ήρεμη και πιο αποτελεσματική. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό», ανέφερε η ηθοποιός.

«Οι γονείς μου αγαπούσαν τις τέχνες. Ο μπαμπάς μου ζωγράφιζε, του άρεσε πολύ η μουσική. Της μαμάς μου, της άρεσε πάντα το ωραίο και η αισθητική. Με πήγαινε θέατρο, φρόντιζε να υπάρχουν τα χρήματα για να πηγαίνω στο μπαλέτο. Έκανε τις θυσίες της», παραδέχτηκε η ηθοποιός για τους γονείς της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA