Μενού
  • Α-
  • Α+

Βραδιά αποχώρησης ήταν η αποψινή για το Survivor και το αποτέλεσμα άφησε τους πάντες στο συμβουλίου του νησιού με το στόμα ανοιχτό. Η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο που υποδέχθηκε την ετυμηγορία του νησιού εμφανώς σοκαρισμένη και με κάτι μεταξύ κλάματος και... γέλιου, αφού μάλλον και εκείνη δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουσε από τον Γιώργο Λιανό.

«Ένας κύκλος μόλις έκλεισε. Περίεργο το συναίσθημα. Κλιμακωτά ήρθε. Κάτι βάραγε καμπανάκι μέσα μου. Παιδιά νιώθω γαλήνη. Νιώθω την πιο ωραία γαλήνη που έχω νιώσει ποτέ μου. Λυπάμαι που φεύγω. Ήθελα να ''φάω'' λίγο ακόμα. Ήθελα να κερδίσω μια φορά την Ασημινάρα εκεί. Καλό κουράγιο σε όλους. Θα σας βλέπω όλους να ξέρετε από τον καναπέ μου και θα τρώω, σας το λέω, ζητάω συγγνώμη γι' αυτό. Και τα λέμε όλοι... Γαλατσάρα (σσ: εννοεί τον τελικό του reality στο Γαλάτσι). Σας ευχαριστώ που μου δώσατε ξανά την ευκαιρία να είμαι εδώ. Το εκτιμώ και όλα είναι καλά» είπε η Κάτια Ταραμπάνκο λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA