Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις τελευταίες ημέρες είναι εξαιρετικά «φτωχή» η επικαιρότητα γύρω από τον κόσμο της showbiz και όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Ο πόλεμος στην Ουκρανία μονοπωλεί το ενδιαφέρον, ωστόσο στο Τηλεκοντρόλ θα προσπαθήσουμε σήμερα, όπως και κάθε μέρα, να σας μεταφέρουμε όλα τα ενδιαφέροντα νέα.

Πού θα δούμε ξανά τους Antique

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=317&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhelenapaparizouofficial%2Fvideos%2F389541005886286%2F&show_text=false&width=560&t=0

H Έλενα Παπαρίζου φρόντισε να ρίξει τη «βόμβα» της μέσα από τον λογαριασμό της στα social media το βράδυ της Τετάρτης (15/3). Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβασε ένα απόσπασμα από παλιό της κλιπ με τους Antique, γράφοντας στη λεζάντα τρεις μόνο λέξεις: «#Antique #Reunion #ComingSoon». Ήταν βέβαια αρκετές για να ξεσπάσει μία «καταιγίδα» από likes και σχόλια στο προφίλ της.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: Πλάνταξε στο κλάμα η Βρισηίδα Ανδριώτου - Επικά σχόλια στο Twitter

Οι Antique, λοιπόν, όντως επιστρέφουν δεκαεννιά χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση το 2003. Φυσικά όλοι θυμόμαστε την τρομερή επιτυχία του «Die For You», με το οποίο εκπροσώπησαν την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision, τερματίζοντας στην τρίτη θέση. Μάλιστα, φαίνεται πως ετοιμάζουν νέα κομμάτια, αλλά και μια ευρωπαϊκή περιοδεία τους επόμενους μήνες.

Που θα είναι η πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση μετά από τόσα χρόνια; Στο MEGA και στην εκπομπή MEGA Star. Αυτό το Σάββατο, 19 Μαρτίου, στις 16:10, η Konnie Μεταξά συναντά την Έλενα Παπαρίζου και τον Νίκο Παναγιωτίδη, οι οποίοι θα μιλήσουν για τη μουσική επικαιρότητα και τα νέα τους επαγγελματικά σχέδια ως γκρουπ.

Και ταινία για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Από ότι φαίνεται ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν θα σταματήσει να απασχολεί τα κανάλια στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ο θεατρικός παραγωγός, του οποίου ο αρραβώνας έγινε μία από τις πρώτες αναζητήσεις στη Google για τη χώρα μας, αποκάλυψε πως μια εταιρεία παραγωγής ενδιαφέρεται για να κάνει ταινία τη ζωή του. Θα το ζήσουμε μάλλον κι αυτό.

«Συζητάγαμε μια πολύ ωραία πρόταση που μας ήρθε από μία εταιρεία παραγωγής, την οποία αν σας την πω, θα λένε πάλι ότι τα βγάζω από το μυαλό μου. Λοιπόν, μια εταιρεία παραγωγής θέλει να κάνει τη ζωή μας ταινία», ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Με πόσα χρήματα έφυγε από το Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο

Το λέγαμε στο χθεσινό spoiler και τελικά το βράδυ ήρθε η επιβεβαίωση δια στόματος Γιώργου Λιανού. Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε από το Survivor κι έτσι έκλεισε έναν κύκλο που είχε αφήσει ανοιχτό από την περσινή της συμμετοχή με την αποχώρηση για λόγους υγείας. Το κοινό στο Twitter φαίνεται πως πανηγύρισε με την έξοδο της κάποτε αγαπημένης του παίκτριας, η οποία φέτος δεν έδειξε καλή συμπεριφορά στην καλύβα, αλλά ούτε ήταν αποτελεσματική στα αγωνίσματα.

Παρόλα αυτά, η Κάτια Ταραμπάνκο εξαργύρωσε την μικρή, αλλά εντυπωσιακή περσινή της συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί, το οποίο της απέφερε 10.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο. Αν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός πως έμεινε πέντε εβδομάδες στο παιχνίδι, τότε το μοντέλο έβαλε στις αποσκευές του συνολικά 50.000 ευρώ. Σίγουρα αυτά τα χρήματα δεν θα τα έπαιρνε, αν πήγαινε ξανά στο Survivor.

Το Masked Singer έρχεται στον ΣΚΑΪ

Είδαμε επιτέλους και το πρώτο τρέιλερ και το νέο μουσικό σόου που έρχεται το προσεχές διάστημα ΣΚΑΪ. Ο λόγος φυσικά για το Masked Singer, για το οποίο έχουμε ακούσει και έχουμε γράψει τόσα εδώ και πολλούς μήνες.

Βασίζεται σε κόνσεπτ του εξωτερικού, σύμφωνα με το οποίο εγχώριοι celebrities φορούν στολές ζώων και τραγουδούν με καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Σκοπός της κριτικής επιτροπής και του κοινού είναι να μαντέψουν ποιος βρίσκεται πίσω από τη μάσκα, ψηφίζοντας παράλληλα την καλύτερη εμφάνιση. Παρουσιαστής του παιχνιδιού θα είναι ο Σάκης Ρουβάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA