Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ακόμη εβδομάδα φτάνει στο τέλος της. Μία εβδομάδα, που όπως και οι δύο προηγούμενες, έχει σημαδευτεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Τι έχουμε στην εγχώρια shobiz σήμερα; Μια μεγάλη αλλαγή στο Survivor, μία πρεμιέρα και δύο νέα πρότζεκτ, που «ψήνονται». Πιάστε το Τηλεκοντρόλ και ξεκινάμε το ζάπινγκ της ενημέρωσης. 

Η κίνηση ματ στο Survivor

Αλήθεια, όταν βλέπαμε εκείνο το επικό τρέιλερ με την είσοδο της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor, πόσοι πίστευαν ότι μόλις πέντε εβδομάδες αργότερα, το μοντέλο θα άφηνε τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου; Η συμμετοχή της δεν στέφθηκε με επιτυχία, η Κάτια δεν έφερε ούτε νίκες, ούτε νούμερα τηλεθέασης στο ριάλιτι κι έτσι ο Ατζούν Ιλιτζαλί πήρε την απόφαση για μια δραστική αλλαγή. Τι είδαμε στο τρέιλερ του επεισοδίου του Σαββάτου (19/3); Οι παίκτες λαμβάνουν ένα μήνυμα από την παραγωγή για ένα έκτακτο συμβούλιο νησιού.

Εκεί ο Γιώργος Λιανός τους κάνει μια μεγάλη ανακοίνωση, η οποία προκαλεί σοκ και κλάματα στους παίκτες. Τι είναι όλο αυτό που κρύβεται πίσω από το μυστήριο τρέιλερ του Survivor; Πάμε ολοταχώς σε μια αλλαγή ομάδων, η οποία θα ανακατέψει την τράπουλα και θα αλλάξει τα πάντα στο παιχνίδι. Δεν θα υπάρχουν πλέον Διάσημοι και Μαχητές, αλλά κόκκινη και μπλε ομάδα, με τον Ατζούν να έχει σκεφτεί ήδη τις νέες συνθέσεις. 

Ποια είναι, όμως, η κίνηση ματ που θα κάνει; Θα προσπαθήσει να δώσει και πάλι ενδιαφέρον στο ειδύλλιο ή στον τσακωμό μεταξύ Γιώργου Κατσαούνη και Μυριέλλας Κουρεντή, βάζοντας και τους δύο στην Κόκκινη ομάδα. Με αυτό τον τρόπο θέλει να κάνει τα -πεσμένα το τελευταίο διάστημα- νούμερα του ριάλιτι επιβίωσης να ανέβουν. Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες στα spoilers, οι δύο νέες ομάδες θα είναι οι εξής: 

Κόκκινη ομάδα: Γιώργος Κατσαούνης, Μυριέλλα Κουρεντή, Στάθης Σχίζας, Ανδρέας Ματθαιακάκης, Τζο Μαριδάκη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Απόστολος Ρουβάς

Μπλε ομάδα: Σπύρος Μαρτίκας, Ευριδίκη Παπαδοπούλου, Βρισηίδα Ανδριώτου, Αρης Σοϊλέδης, Τάκης Καραγκούνιας, Θωμαϊς Εμαννουηλίδου, Σοφιάνα Αβραμάκη, Γιώργος Ταλάντσεβ

Σήμερα η πρεμιέρα του X Factor 

Η ώρα της μεγάλης πρεμιέρας του «X Factor» έφτασε. Το μακροβιότερο και πιο επιδραστικό μουσικό talent show ξεκινά στο MEGA την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 22:10, με μια κορυφαίων προδιαγραφών παραγωγή. Οι τέσσερις κριτές, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, καταξιωμένοι σε διαφορετικά μουσικά είδη, θα κρίνουν υποψηφίους από πολλούς μουσικούς χώρους. Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι από μπροστά τους θα παρελάσουν διαγωνιζόμενοι με λαϊκά τραγούδια, αλλά και με heavy metal και K-pop, δηλαδή την κορεάτικη ποπ, που έχει κατακτήσει τον πλανήτη.

Πέρα από τη μουσική ποικιλομορφία στις auditions του «X Factor», μεγάλο ενδιαφέρον έχει ότι κάποιοι υποψήφιοι επέλεξαν να εμφανιστούν με τραγούδια που έχουν γράψει οι ίδιοι και όχι να ερμηνεύσουν κάποιο γνωστό. Αυτή η επιλογή άλλοτε θα αποδειχτεί ριψοκίνδυνη κι άλλοτε θα επιβραβευτεί από τους κριτές. Στο backstage η Κατερίνα Λιόλου και ο Ηλίας Μπόγδανος αναλαμβάνουν να εμψυχώνουν τους υποψηφίους.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι φιλοδοξούν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους και διεκδικούν δύο μεγάλα έπαθλα: ο νικητής του «X Factor» θα κερδίσει 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, και θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Για πρώτη φορά, όμως, χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ. Ακόμα, μια μεγάλη αλλαγή που θα δούμε στο «X Factor» του MEGA είναι ότι για πρώτη φορά καταργούνται οι τέσσερις κατηγορίες (σόλο άνδρες 16-24, σόλο γυναίκες 16-24, γκρουπ και 25+).

«Μια νύχτα του Αυγούστου», η νέα σειρά της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ, ανακοίνωσε ότι την επόμενη σεζόν θα εντάξει στο πρόγραμμά της τη νέα πολυσυζητημένη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου». Τη σειρά, δηλαδή, που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία έτσι συνεχίζει την πολύ επιτυχημένη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση, που άρχισε τη φετινή σεζόν με το «Καρτ Ποστάλ».

Η νέα δραματική σειρά, που αποδεικνύεται επίκαιρη όσο ποτέ, διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’50, και έχει στο επίκεντρό της τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν ο τελευταίος μαθαίνει ότι είχε εραστή της τον καλύτερό του φίλο. Η Ζωή Σγουρού θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Παναγιώτη Χριστόπουλου, ενώ στο καστ των πρωταγωνιστών συμπεριλαμβάνονται πολλοί γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί. Τα γυρίσματα της νέας σειράς, που θα ολοκληρωθεί σε 14 επεισόδια, θα αρχίσουν τον Μάιο και την εκτέλεση της παραγωγής έχει αναλάβει η Need a Fixer (Καρτ Ποστάλ).

Τι ετοιμάζει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Στικούδη

Μια νέα εκπομπή φαίνεται πως έχουν προτείνει στον ΑΝΤ1 η η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Στικούδη, με τον σταθμό να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τους δώσει το «πράσινο φως». Όπως τόνισε η ίδια η Παναγιώταρου σε πρόσφατες on camera δηλώσεις τις, «η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε συζητήσεις. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ με εμένα, την Κατερίνα Στικούδη και άλλον έναν άντρα. Είναι εκπομπή Σαββατοκύριακου και είναι γενικού περιεχομένου.

Με χαροποιεί όλο αυτό γιατί συμπαθώ πάρα πολύ το Κατερινάκι, νομίζω ταιριάζουμε και σαν γυναίκες, έχουμε πολλές κοινές αντιλήψεις και νομίζω ότι θα είναι κάτι πάρα πολύ καλό αν πετύχει». Για να δούμε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA