Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας από τους διαγωνιζόμενους που ανέβηκε το βράδυ του Σαββάτου (19/3) στη σκηνή του X-Factor ήταν ο 16χρονος Μίλτος Χαρόβας, ο οποίος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό απέναντι από τους τέσσερις κριτές. Ο νεαρός τραγούδησε το κομμάτι «This Town», ενώ στο τέλος έκανε και μια εξαίρεση για τον Χρήστο Μάστορα λέγοντας μερικούς στίχους από το «Κρυφά» όταν εκείνος του ζήτησε να ακούσει κάτι ακόμα.

Ο Χρήστος Μάστορας είχε εντυπωσιαστεί με τις τραγουδιστικές ικανότητες του 16χρονου Μίλτου, ενώ και ο Στέλιος Ρόκκος έδειξε τον ενθουσιασμό του, κάνοντας μάλιστα χιούμορ, όταν του είπε ότι θα μπορούσε να του κάνει προξενιό με την κόρη του που έχει την ίδια ηλικία με εκείνον.

Διαβάστε ακόμη: X-Factor: Διαγωνιζόμενη αιφνιδίασε τον Χρήστο Μάστορα - «Απαράδεκτος που δεν ξέρετε ποια είμαι»

«Μιλτάρα είσαι πολύ σπουδαία περίπτωση! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ, έτσι γιατί θέλουμε να ακούμε και εμείς τέτοια παιδιά…. Δηλαδή το ότι είσαι 16 χρονών πως να το πω τώρα», είπε ο τραγουδιστής και κριτής του X Factor. «Να σε έχει ο Θεός καλά, να είσαι γερός και τυχερός. Όλα τα άλλα τα έχεις. Από μένα είναι «ναι» και μακάρι να σε γνωρίσει και η κόρη μου» κατέληξε ο Στέλιος Ρόκκος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA