Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σειρά «Σασμός» καθηλώνει καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο περιμένει με αγωνία τα επόμενα επεισόδια που θα φέρουν συγκλονιστικές εξελίξεις. Το βράδυ της Τρίτης (22/3) ο Μαθιός αποκαλύπτει στον Νικηφόρο ότι είναι σε σχέση με τη μητέρα του. Κι ενώ ο Νικηφόρος έχει μείνει μετέωρος μετά την αποκάλυψη, η Βασιλική κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία της για το πώς θα αντιδράσει το παιδί της. Ο Αντώνης είναι βαθιά προβληματισμένος μπροστά στην προδοσία που υπέστη μέσα στην υπηρεσία του. Η Αργυρώ κανονίζει εξόρμηση με την Άσπα στα Ζαγοροχώρια. Θα πάνε όμως μόνες τους;

Στη συνέχεια της σειράς ωστόσο θα πραγματοποιηθεί η δίκη του Αστέρη, ο οποίος ανέλαβε όλη την ευθύνη για τον θάνατο του Πετρή. Η Σεμίνα είναι η μοναδική μάρτυρας που γνωρίζει πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα αλλά κανείς ακόμα δεν γνωρίζει αν θα αποφασίσει να επιστρέψει στην Κρήτη και να καταθέσει. Ωστόσο, ο Θανάσης Πατριαρχέας έδωσε το μεγαλύτερο spoiler για τη συνέχεια της σειράς, καθώς δημοσίευσε φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός αποκαλύπτει τη σχέση του με τη Βασιλική στον Νικηφόρο

Σε αυτές βλέπουμε τον Αστέρη, την Μαρίνα (μητέρα του Πετρή), την παπαδιά και την Ασπα! Ηχηρή είναι όμως η απουσία της Αργυρώς, η οποία -σύμφωνα με τα spoiler- θα προχωρήσει τη ζωή της με τον Σταύρο, που ήδη βλέπουμε ότι έχει γνωρίσει.

Η ανάρτηση του Θανάση Πατριαρχέα από τα γυρίσματα της σειράς «Σασμός»

https://www.instagram.com/p/CbX2WhpM-pc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA