Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πάνος Γκόγκος, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον «Μάρκο Βρουλάκη» στον «Σασμό» παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη και μίλησε για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, τη σειρά που συμμετείχε στο Ιράν που μπορεί να προβληθεί στο Netflix, καθώς και για τη σύζυγό του, Εστερ Μαστρογιάννη.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Happy Day», αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο στον «Σασμό», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μου τηλεφώνησε ο Κώστας Κωστόπουλος, ο σκηνοθέτης και μου μίλησε για έναν ρόλο, που μου ταιριάζει πάρα πολύ. Βρεθήκαμε, μιλήσαμε και μου άρεσε πάρα πολύ, είπα το ναι χωρίς δεύτερη σκέψη. Όσο για τη σκηνή του φόνου, ήταν πολύ δύσκολη, είχε πάρα πολλή ζέστη έξω. Με την Κρήτη δεν έχω καμία σχέση και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι έχω κάνει δύο φορές τον ρόλο του Κρητικού, όμως δεν έχω πάει ποτέ στην Κρήτη».

Οσο για τη σειρά, που συμμετείχε στο Ιράν και πιθανότατα, θα προβληθεί στο Netflix, ο Πάνος Γκόγκος είπε: «Ήμουν εκεί πριν δύο χρόνια, έκανα τον Ρωμαίο στρατηγό. Έμεινα 4 μήνες περίπου. Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν σε 5 χρόνια, μιλούσαμε αρχαία ελληνικά. Ακούστηκε πως ίσως το δώσουν στο Netflix. x. Ήμουν με τον Νίκο Πουρσανίδη, τον Μάνο Πίντζη, τον Γιάννη Σπαλιάρα και την Χριστίνα Σωτηρίου. Σηκωνόμασταν στις 5.30 το πρωί και περιμέναμε μέσα στον ήλιο μέχρι να έρθει η σειρά μας να παίξουμε. Είναι μία από τις πιο ακριβές ιρανικές παραγωγές στην ιστορία».

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: «Αγαπώ τη μάνα σου» - Ο Μαθιός «λύγισε» το Twitter με την εξομολόγησή του στον Νικηφόρο

Για την προσωπική του ζωή και τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, Εστερ Μαστρογιάννη, ο ηθοποιός δήλωσε: «Είμαστε μαζί από το 2007 και είμαστε 11 χρόνια παντρεμένοι. Τόσο είναι και η κορούλα μας. Η γνωριμία μας έγινε, όταν ήρθε σε ένα μαγαζί που δούλευα στου Ψυρρή. Μου άρεσε, γιατί είναι χαμηλών τόνων σαν κι εμένα. Μιλήσαμε, κι αυτό ήταν. Με την πρώτη ματιά».

Ο Πάνος Γκόγκος αναφέρθηκε επίσης στα παιδικά του χρόνια και τη ζωή στο εξωτερικό. «Γεννήθηκα στη Γερμανία κι έζησα στο Ανόβερο 10 χρόνια. Μετά, ήρθαμε στα Τρίκαλα και στον στρατό ήρθα στην Αθήνα. Δούλευα πολλά χρόνια στην εστίαση, για να βοηθήσω την οικογένειά μου, είμαστε έξι αδέρφια», είπε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA