Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το έκτακτο Συμβούλιο του περασμένου Σαββάτου (19/3) όπου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αλλαγή στις συνθέσεις των ομάδων, έχουν έρθει τα πάνω κάτω στο Survivor 5 με φιλίες που είχαν δημιουργηθεί μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης να δοκιμάζονται.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έστειλε μήνυμα στον Αρη Σοϊλέδη: «Ελπίζω να ανοίξει τα μάτια του»

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η φιλία της Ασημίνας και της Σοφιάννας, με τη δεύτερη να δηλώνει στο αποψινό επεισόδιο πως «είναι νωρίς για να κατονομάσω άτομα που τους αρέσει να φουσκώνουν κάποιες καταστάσεις. Η αλήθεια είναι ότι αν κοιτάξω τη μια πλευρά, βλέπω την Ασημίνα και κάποια λάθη που έχει κάνει απέναντι μου και όντως έχω πέσει από τα σύννεφα με κάποιες συμπεριφορές της». 

Από την άλλη, η Ασημίνα έχει κατηγορήσει τη Μαίη ότι προσπαθεί να βάλει φιτιλιές ανάμεσα σε εκείνη και τη Σοφιάννα με τη Μαίη να λέει πως «η Ασημίνα ονειρεύεται».  

Οι νέοι Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για τον τελευταίο αγώνα επάθλου φαγητού της εβδομάδας, ενώ στο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποιός παίκτης αποχωρεί από το Survivor. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι οι Ανδρέας Ματθαιακάκης, Μυριέλλα Κουρεντή, Σπύρος Μαρτίκας και Τάκης Καραγκούνιας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA