Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου, το βράδυ της Πέμπτης (24/3), στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε για το σοβαρό τροχαίο που την ανάγκασε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Η ζωή μου είναι θρίλερ κανονικά». είπε χαρακτηριστικά. «Πολύ δύσκολη περιπέτεια. Πέρασα πολλά, ίσως ο Θεός θεωρεί ότι έπρεπε να πληρώσω το τίμημα επειδή μου έδωσε πολλά. Το κατάφερα με πολύ αγώνα, με έναν καλό φυσικοθεραπευτή, με έναν άνθρωπο που με βοήθησε πάρα πολύ, με πλησίασε πολύ ανθρώπινα και πολύ ζεστά, με έκανε να γελάω και να στέκομαι όρθια, του τα χρωστάω, δεν το πίστευα αλλά έγινα χάρη σε αυτόν, να σε καλά Κώστα. Πολύ μου είπαν ότι έκανα άσχημα που έδωσα τη φωτογραφία μου χοντρή και παράλυτη» είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Μαίρη Χρονοπούλου: Είμαι ηλίθιο πλάσμα

«Με έβλεπαν το αρπακτικό και φρικτό θηλυκό, τι κατάρα με ακολουθεί. Η γυναίκα απαγορεύεται να είναι κυνηγός. Ήμουν ηλίθιο πλάσμα και παραμένω. Ήμουν μόνη από αυστηρή επιλογή, είχα κλωνιστεί από κάτι και δεν ήθελα συντροφιά. Κανέναν δεν ήθελα. Τρομερό, απομόνωση τέλεια. Ατέλειωτα χρόνια μόνη μου και το προτιμώ. Έψαχνα πρότυπο δεν το βρήκα, έψαχνα πάντα έναν καπετάνιο, δεν τον βρήκα, απογοήτευση, πολύ μοναξιά» είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

To «Έτερος εγώ»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας τώρα παρεμβαίνοντας στην εκπομπή αποκάλυψε ποιος θα είναι ο ρόλος της Μαίρης Χρονοπούλου στον τρίτο κύκλο «Έτερος εγώ» που γυρίζεται αυτό το διάστημα. Όπως είπε θα είναι μια γυναίκα δυναμική που ηγείτο μιας εγκληματικής οργάνωσης και ήρθε η ώρα να λογοδοτήσει.

«Φιλοδοξώ να τη δούμε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Το να φτάσω να της κάνω την πρόταση και να δεχτεί, μπορείτε να φανταστείτε πόσο τιμητικό ήταν. Το εντυπωσιακό είναι ότι συνήθιζα να λέω ότι καλό είναι να μένεις μακριά από έναν μύθο για να γλιτώσεις τις απογοητεύσεις. Όταν γνωρίσει κανείς τη Μαίρη από κοντά όχι μόνο επιβεβαιώνει τις λέξεις του μύθου, αλλά τις ξεπερνά» είπε ο γνωστός σκηνοθέτης με την ηθοποιό να συγκινείται και να ζητά να πιει νερό πριν συνεχίσει τη συνέντευξη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA