Μενού
  • Α-
  • Α+

Γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές ήταν ένα ακόμη επεισόδιο του X-Factor, με τους κριτές να ενθουσιάζονται από την εμφάνιση του Manolo. Ο νεαρός που έγινε viral στο TikTok τραγουδώντας το «Αεράκι» της Ελένης Φουρέιρα δήλωσε ότι δεν είναι… Παβαρότι, αλλά κάνει αυτό που του αρέσει και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα. Ο Manolo, κατά κόσμον Μανόλης Βαβουράκης ξεσηκώνει όπως λέει τη γειτονιά του, τη Νέα Σμύρνη με τα show του και το γεγονός πως έχει γίνει viral του αρέσει πολύ! Η απογείωση ήρθε με το «Αεράκι» της Ελένης Φουρέιρα και αποκαλύπτει πως δέχεται καλά και κακά σχόλια, αλλά προτιμά να κρατά τα καλά.

Διαβάστε ακόμη: X Factor: Η αεροσυνοδός που προβλημάτισε τους κριτές, αλλά προκρίθηκε - «Ήρθες εδώ να εντυπωσιάσεις ποιους;»

«Ναι, το ξέρω, δεν είμαι ο Παβαρότι, αλλά κάνω αυτό που γουστάρω, αυτό που μου αρέσει και με κάνει να περνάω καλά, και αυτό προτείνω σε όλους σας. Να κάνετε πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους, που σας ανεβάζουν την αδρεναλίνη» είπε ο Manolo στην αρχή.

Φυσικά οι κριτές τον αναγνώρισαν αμέσως μόλις μπήκε στο πλατό! Όσο τραγουδούσε το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα που τον έκανε viral, ο Ηλίας Μπόγδανος σχολίαζε στο backstage: «Έχει φουλ ενέργεια, ξεχειλίζει!»

«Ήρθα εδώ για να περάσω ωραία, να ζήσω την εμπειρία που λέγεται “X Factor”, είπε ο Manolo και μετέφερε σε όλους τη θετική του αύρα ακόμα κι αν δεν πέρασε στην επόμενη φάση. «Εμένα με έκανες και διασκέδασα απίστευτα, είσαι η χαρά της ζωής», του είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA