Εντάσεις και κόντρες σε ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor με τις ισορροπίες να έχουν διαταραχθεί μετά την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από το παιχνίδι επιβίωσης. Η αποχώρησή της δεν έμεινε ασχολίαστη και εκπληξη προκάλεσε η παραδοχή της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου πως δεν στεναχωρήθηκε με την αποχώρηση αυτή, καθώς ήθελε να μείνει στο παιχνίδι ο Απόστολος Ρουβάς.
Διαβάστε ακόμη: Survivor: Αποχώρησε η Μυριέλλα Κουρεντή και άπαντες... σοκαρίστηκαν
«Δεν μπορώ να πω ότι στεναχωρήθηκα που η Μυριέλλλα αποχώρησε. Ήθελα πολύ να μείνει ο Απόστολος. Εγώ σαν Ναυσικά, δεν θα δεχόμουν ποτέ να πάρω τη θέση κάποιου, ό,τι και να γινόταν. Η Τζο είναι μικρό κοριτσάκι 19χρονων δεν μπορώ να της προσάψω που δεν σκέφτηκε άλλους παράγοντες», είπε μεταξύ άλλων η Ναυσικά.
Ασχολίαστα ωστόσο δεν άφησε και όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας για εκείνη, περί προσωπικών συμφερόντων.
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Δημοσκόπηση Interview: Ανέτοιμη η Καρυστιανού για την πολιτική, λέει το 70% των πολιτών
- Τρίκαλα: Τα δύο σενάρια της φονικής έκρηξης και οι καταθέσεις των μαρτύρων
- Πού βρίσκεται σήμερα η ελληνική σημαία που κατέβασαν οι Τούρκοι από τα Ίμια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.