Μενού
  • Α-
  • Α+

Με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα και την σύλληψη της μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου, να έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, είναι λογικό πως και οι εκπομπές της ελληνικής TV διαμόρφωσαν τη σκαλέτα των προγραμμάτων τους, ακολουθώντας τις εξελίξεις. Έτσι, βλέπουμε ακόμα και τα πρωινάδικα να κάνουν ζωντανές συνδέσεις με τα δικαστήρια, αλλά και να αφιερώνουν πολύ χρόνο σε λεπτομερή ρεπορτάζ σχετικά με την υπόθεση. Έχουμε κι άλλα, όμως, στο σημερινό Τηλεκοντρόλ.

Διαβάστε ακόμη: Μάρκος Σεφερλής: Το Super Mammy εκανε πρεμιέρα και δίχασε το Twitter

Ο προβληματισμός με το Super Mammy και η τηλεθέαση

Όποιος έκατσε να δει το βράδυ της Κυριακής (3/4) μέρος της νέας κωμικής σειράς του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1 πιθανότατα να ένιωσε κάπως αμήχανα. Το χιούμορ άλλων ετών, που σίγουρα δεν συμβαδίζει με την εποχή, αλλά και οι ατάκες όπως «παλιά, οι γυναίκες ήταν πολύ πιο δύσκολες, τώρα πάνε και με 100 ευρώ» ή «είδα στον δρόμο ένα βιαστή, έτρεξα αλλά δεν τον πρόλαβα», προκάλεσαν τον εκνευρισμό των χρηστών του Twitter, με κάποιους από αυτούς να στέλνουν μέχρι και επιστολή στο ΕΣΡ, προκειμένου να επέμβει.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Παρόλα αυτά, τα νούμερα τηλεθέασης του Μάρκου Σεφερλή στην πρεμιέρα του ίσως και να ικανοποίησαν τους ανθρώπους του ΑΝΤ1. Το Super Mammy σημείωσε 15% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο, αλλά και 14.1% στο δυναμικό κοινό. Βέβαια, ήταν το πρώτο επεισόδιο. Ίσως στα επόμενα η κατάσταση να αλλάξει. 

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν πήγε για να γίνει Survivor

Σίγουρα για κάποιο άλλο λόγο δήλωσε συμμετοχή στο πρόγραμμα του Ατζούν Ιλιτζαλί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και όχι για να κερδίσει το έπαθλο του Survivor. Ο κομμωτής και make up artist έχει καταφέρει να τσακωθεί ακόμη και με τους κοκοφοίνικες στην παραλία του Άγιου Δομίνικου από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του στο ριάλιτι, ενώ το βράδυ της Κυριακής με τη συμπεριφορά του έβγαλε από τα ρούχα του, τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ όχι μόνο δεν αγωνίστηκε στον στίβο μάχης, καθώς δεν ένιωθε καλά, αλλά δεν έμεινε καν στον πάγκο με την υπόλοιπη ομάδα του. Αντίθετα, ζήτησε μια ομπρέλα από την παραγωγή για να μη βρέχεται και έκατσε μόνος του σε ένα άλλο πιο ήρεμο σημείο. Όπως ήταν λογικό αυτό εξόργισε και τους χρήστες του Twitter, αλλά από την άλλη ανέβασε τα νούμερα τηλεθέασης. 

Οι διεθνείς συζητήσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για τον «Δάσκαλο»

Για τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που θα προβληθεί στο MEGA ακούμε και γράφουμε από την αρχή της σεζόν. Τελικά ο «Δάσκαλος» πήρε αναβολή και θα προβληθεί από το μεγάλο κανάλι το ερχόμενο φθινόπωρο, με τους ανθρώπους του σταθμού να στηρίζουν πολλά στο συγκεκριμένο πρότζεκτ. 

Πάντως κι από την πλευρά του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι σίγουρος πως η σειρά θα γίνει επιτυχία. Θέλει μάλιστα να μην μείνει μόνο εντός ελληνικών συνόρων, αλλά να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Γι' αυτό και το φθινόπωρο θα βρεθεί στις Κάννες, όπου και θα διεξαχθεί το ετήσιο «παζάρι» τηλεοπτικών πρότζεκτ, γνωστό ως MIPCOM (Marché International des Programmes de Communication). Εκεί ο δημιουργός της σειράς θα έχει την ευκαιρία να πιτσάρει τον «Δάσκαλο» σε μεγάλα δίκτυα διανομής του εξωτερικού, μεταξύ αυτών και του Netflix

Το νέο GNTM επιστρέφει στις «ρίζες» του

Με συνταγή από τα παλιά έρχεται το νέο GNTM στο κανάλι του Star. Κι αυτό γιατί όπως είδαμε στο πρώτο teaser trailer που κυκλοφόρησε, το σόου μόδας της επόμενης σεζόν θα αφορά αποκλειστικά κορίτσια, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα αγόρια. Αυτό που μένει να δούμε είναι ποιοι θα απαρτίζουν τελικά την κριτική επιτροπή. Η μόνη σίγουρη θέση για την ώρα μοιάζει να είναι αυτή του Άγγελου Μπράτη. Από εκεί και πέρα, όπως αποκάλυψε η γνωστή influencer, Soula Glamorous, είναι εξαιρετικά πιθανό να αποχωρήσουν δύο μεγάλα ονόματα του προγράμματος του Star.

Ο λόγος για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό, οι οποίοι έχουν συνδέσει το όνομά τους με το GNTM. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με την Ισμήνη Παπαβλασοοπύλου, η οποία δεν κατάφερε να «κερδίσει» το κοινό. Αντίθετα, κάτι τέτοιο έχει καταφέρει ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο πρότζεκτ. Τέλος, όλα δείχνουν ότι πάμε για μια μεγάλη επιστροφή της Βίκυς Καγιά στην κριτική επιτροπή του GNTM, κάτι που σίγουρα θα επηρεάσει θετικά το σόου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA