Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Διονύσης Παπανδρέου, ο τηλεοπτικός Φίλιππος από τη σειρά του Mega «η Γη της Ελιάς», καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία του στο επεισόδιο της Κυριακής (3/4) κατά την απολογία του, που με δάκρυα στα μάτια μιλούσε ενώπιον του δικαστηρίου για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Στέφανου Καρπερνάρου. Οι φαν της σειράς πλημμύρισαν το Twitter με διθυραμβικά σχόλια για τον νεαρό ηθοποιό, με πολλούς να τονίζουν ότι είναι «ένα ανερχόμενο αστέρι» που έχει πολλά να προσφέρει στην υποκριτική.

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς: Εφτασε η ώρα της ετυμηγορίας για τον Φίλιππο

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Διονύσης Παπανδρέου: Ποιος είναι ο ηθοποιός από τη «Γη της Ελιάς»

Ο Διονύσης Παπανδρέου υποδύεται τον Φίλιππο Στεφανέα στη δραματική σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» και πρόκειται για τον πρώτο τηλεοπτικό του ρόλο. Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι: «Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου λίγο πιο σκληρό από τον Φίλιππο στη «Γη της Ελιάς», ενώ αποκάλυψε ότι «Είχα πάει στο κάστινγκ για την προηγουμένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Δεν με πήραν και μου τηλεφώνησε τώρα».

Ο Διονύσης Παπανδρέου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα! Eίναι 22 ετών και έχει ύψους 1.78. Σπούδασε στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, έπαιξε σε μια μικρού μήκους ταινία, θέλησε να πάρει μέρος στη σειρά, 8 λέξεις, που προβάλλονταν στον ΣΚΑΪ, αλλά η ευκαιρία του δόθηκε στη Γη της Ελιάς.

https://www.instagram.com/p/CQEpxwBLwoW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός ηθοποιός έχει αποκαλύψει ότι σε μικρότερη ηλικία είχε πέσει θύμα λεκτικής βίας. «Σε μικρότερη ηλικία δεν είχα πάρει μπόι, είχα παραπάνω κιλά και ήμουν στόχος λεκτικής βίας».

Τι θα δούμε απόψε στη «Γη της Ελιάς»

Οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς «η Γη της Ελιάς» θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό, καθώς στο επόμενο επεισόδιο απόψε (4/4) το βράδυ η Μυρτάλη και η Μαρίνα παλεύουν να ξεφύγουν από τις ανασφάλειες που τους δημιούργησαν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ο Ισίδωρος βγαίνει από το νοσοκομείο, αλλά οι τύψεις δεν τον αφήνουν να ησυχάσει. Η συναισθηματική φόρτιση τον κυριεύει και ομολογεί στην Ιουλία πως αυτός πλαστογράφησε τη διαθήκη του Ιπποκράτη. Η δίκη μπαίνει στην τελική ευθεία. Η απολογία του Φίλιππου και η αγόρευση του Λυκούργου δείχνουν να συγκινούν το σώμα των ενόρκων. Όμως, η απόφαση της Προέδρου παγώνει το ακροατήριο.

Η Ιουλία ταράζεται από τις αποκαλύψεις του Ισίδωρου για τη διαθήκη και μιλά εμπιστευτικά γι’ αυτό στον Γιώργη. Την ίδια στιγμή, ο Ισίδωρος με τον Μάνο σκέφτονται πώς θα αποκαταστήσουν την αδικία που υπέστη η Μυρτάλη. Το πάθος μεταξύ Στάθη και Εύας φουντώνει, και το ζευγάρι βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του. Ο Στέφανος μιλά με πολύ σκληρό τρόπο στη Βασιλική και τη φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Αργότερα, ο Φίλιππος πηγαίνει να του ζητήσει τον λόγο, με τον Στέφανο να του επιτίθεται με μανία. Στη συνέχεια, ο Στάθης και η Αρετή τον φυγαδεύουν εκτός Αρεόπολης για να γλιτώσει το αυτόφωρο.

Η Χρυσούλα αποκαλύπτει στην Αρετή με ποια γυναίκα την απατάει ο Στάθης κι εκείνη γίνεται έξαλλη. Η Χάιδω μπαίνει με τα κλειδιά της στο σπίτι του Λυκούργου και ανακαλύπτει ότι η Μέλπω ζει εκείΑπογοητευμένη από τον Λυκούργο, του δίνει τα παπούτσια στο χέρι. Η Αντιγόνη πηγαίνει στο Σούνιο χωρίς να το πει σε κανέναν και συναντά τη Μαρία.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer για το αποψινό επεισόδιο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA