Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα όσα ακούστηκαν στο δεύτερο συμβούλιο υποψηφιοτήτων του Survivor έβαλαν «φωτιά» στην καλύβα των Μπλε. Η κατάσταση στο αποψινό επεισόδιο, όπως είδαμε στο τρέιλερ, είναι άκρως τεταμένη για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, με τον Σπύρο Μαρτίκα να κατηγορεί τον make up artist για ψέματα, ίντριγκες και αυταπάτες.

Διαβάστε ακόμη: O «ανεπιθύμητος» Μάρκος Σεφερλής, ο «Βασιλιάς» του Survivor και το ιστορικό χαμηλό της Μενεγάκη

Λίγο πριν τον αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία, οι τόνοι ανεβαίνουν και πάλι επικίνδυνα. Ο Τάκης Καραγκούνιας αποκαλύπτει ότι όταν έμαθε για το θάνατο του πατέρα του όλοι οι συμπαίκτες του ήταν στο πλευρό του εκτός από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που, όπως λέει ο μισθοφόρος, προτίμησε να κάνει ηλιοθεραπεία.

Η κατάσταση ξεφεύγει, με τον Κωνσταντίνο να θέλει να πάρει το λόγο και τους παίκτες και των δύο ομάδων να του φωνάζουν ότι δε θέλουν να τον ακούσουν άλλο. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες δίνουν τα πάντα για το έπαθλο επικοινωνίας της εβδομάδας. Θα καταφέρουν οι Μπλε έπειτα από πολλές εβδομάδες να ακούσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα ή η νίκη θα καταλήξει και πάλι στους Κόκκινους;

Σύμφωνα με τα spoilers που έρχονται απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο, οι Μπλε θα κάνουν την ανατροπή και πάρουν το έπαθλο επικοινωνίας. Έτσι, μετά το αγώνισμα θα φάνε, αλλά και θα δουν και θα ακούσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA