Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και τις πρωτιές σε τηλεθέαση που «χτυπάει» κάθε βράδυ ο Σασμός του Alpha, ήταν αναμενόμενο η σειρά να πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν με τον συγγραφέα του βιβλίου, Σπύρο Πετρουλάκη, να έχει επιβεβαιώσει - τις προηγούμενες ημέρες - σε δηλώσεις την είδηση.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Ο Πετρής «επέστρεψε» στη σειρά και το Twitter «λύγισε»

Ωστόσο, όλο το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία που θέλει ορισμένους από τους πρωταγωνιστές να αποχωρούν του χρόνου από τη σειρά. Αρχικά είχε ακουστεί ότι Ορφέας Αυγουστίδης (Αστέρης) και Μαρία Πρωτόπαππα (Μαρίνα) θα αποχωρήσουν επειδή θα παίξουν στη σειρά της ΕΡΤ «Μια Νύχτα του Αυγούστου» που είναι ουσιαστικά, η συνέχεια της σειράς «το Νησί» που είχαμε δει παλαιότερα στο Mega.

Τις τελευταίες ημέρες δε προστέθηκε και το όνομα της Μαρίας Τζομπανάκη (Καλλιόπη) στους ηθοποιούς που θα αποχωρήσουν από τη σειρά. Αφορμή για να φουντώσει η φημολογία στάθηκαν δηλώσεις της ίδιας ότι θα παρουσιάζει από το φθινόπωρο μια εκπομπή σε σταθμό της Νέας Υόρκης, η οποία θα προβάλλεται και στην Ελλάδα. 

Ωστόσο, σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Happy Day, ο σκηνοθέτης της σειράς, Κώστας Κωστόπουλος, είχε ξεκαθαρίσει πως ο Σασμός θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν με όλους τους συντελεστές και ότι κανένας ηθοποιός δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τη σειρά κόντρα σε όλα όσα ακούγονται. 

Σύμφωνα δε με πρόσφατες πληροφορίες, το «κλειδί» είναι ότι ο καλός προγραμματισμός, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν κανονικά ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Πρωτόπαππα και του χρόνου στο Σασμό, αλλά παράλληλα, να μπορέσουν να παίξουν και στη φιλόδοξη παραγωγή της ΕΡΤ, «Μια Νύχτα τον Αύγουστο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA