Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγεφύρωτο μοιάζει να είναι πια το χάσμα στους Μπλε ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και όλη την υπόλοιπη ομάδα με τους καυγάδες να συνεχίζονται και στο επόμενο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (11/4).

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Πανικός στους Μπλε και πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

«Αυτοί έχουν έρθει εδώ για να γίνουν γνωστοί wannabe ριάλιτι τύποι. Υπάρχει κακία και ζήλια», θα πει μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, την ώρα που ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Άρης Σοϊλέδης θα ξεσπάσουν και θα του φωνάζουν «Θέλουμε να φύγεις, φύγε»

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι Μπλε και Κόκκινοι θα δώσουν μάχη σε θάλασσα και ξηρά για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και μένει να δούμε ποια ομάδα θα χάσει και ποιοι άλλοι παίκτες θα βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση. 

Ο πρώτος παίκτης που ψηφίστηκε προς αποχώρηση την Κυριακή (10/4) το βράδυ ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, τον οποίο ψήφισαν όλοι οι συμπαίκτες του.

«Ο τρόπος που μου μιλάνε είναι πάντα με αγριάδα και πάντα με υποβιβάζουν», θα πει ο ίδιος στο αποψινό συμβούλιο του Νησιού και απ’ ότι φαίνεται, ο χθεσινός άγριος καυγάς θα έχει και συνέχεια απόψε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA