Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πόρτα της εξόδου του MasterChef είδε για δεύτερη φορά η Βασιλική Δροσάτου. Η δοκιμασία αποχώρησης με guest star τον Γιάννη Τσικουδάκη έφερε στον «τάκο» τρεις παίκτες με τον Μάριο Λιόλο να συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία και να επιστρέφει σπίτι. 

Βασιλική Δροσάτου και Ελισάβετ Κοντώνα παρέμειναν μπροστά στους κριτές και περίμεναν να ακούσουν το τελικό αποτέλεσμα. Με 6 στα 10 από τον Σωτήρη Κοντιζά, 7 στα 10 από τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Γιάννη Τσικουδάκη κι από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, 27 βαθμούς στο σύνολο, η Βασιλική αποχώρησε οριστικά από το MasterChef.

«Αισθάνομαι χάλια γιατί φεύγω. Στεναχωριέμαι γιατί είναι κάτι που με έκανε χαρούμενη. Ζοριζόμουν πολύ αυτή τη φορά να ανταπεξέλθω στον διαγωνισμό και εδώ πλέον που έχει φτάσει το επίπεδο του MasterChef. Μου άρεσε να μαγειρεύω εδώ. Αγχωνόμουν πολύ που είχα δίπλα μου επαγγελματίες μάγειρες. Είμαι περήφανη που τα κατάφερα μέχρι εδώ. Έκανα μεγάλη προσπάθεια. Ελπίζω να είμαι καλό παράδειγμα για τα παιδιά μου», είπε φανερά συγκινημένη η Βασιλική λίγο πριν παραδώσει την ποδιά της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA