Μενού
  • Α-
  • Α+

Όλοι κρεμόντουσαν από τα χείλη του Γιώργου Λιανού. Περίμεναν πώς και πώς να ανακοινώσει πως αυτό που αποχωρεί από το Survivor είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Ο παρουσιαστής του reality, ωστόσο, ανακοίνωσε πως αυτός που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος και η απογοήτευση ζωγραφίστηκε στα πρόσωπα όλων.

«Είναι πολύ στενάχωρο για μένα. Ήθελα πάρα πολύ να μείνω. Από εκεί και πέρα και οι τρεις εβδομάδες που έμεινα στο παιχνίδι είναι αρκετές για εμένα για να αποκομίσω κάποιες εμπειρίες, κάποια μαθήματα ζωής. Τώρα θα γυρίσω πίσω στην οικογένεια μου και το ευχάριστο είναι πως θα προλάβω να κάνω Πάσχα με τους δικούς μου ανθρώπους» είπε ο Νίκος Αντωνόπουλος μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού με τον πρώην, πλέον, παίκτη του reality να είναι εμφανώς απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη.

Πριν την αποχώρηση, πάντως, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε και πάλι την... τιμητική του. Αυτή τη φορά ήρθε αντιμέτωπος με τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος του ανέφερε πως ο Σπύρος Μαρτίκας αλλά και γενικότερα κανείς δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τον ίδιο. Στο συμβούλιο ο Εμμανουήλ έθεσε το θέμα και έγινε... χαμός! «Μου είπε τι να ζηλέψει ο Μαρτίκας από εμένα κι ότι είναι επιχειρηματίας με εφτά φαρμακεία. Με μειώνει και δέχομαι επίθεση. Και του λέω επειδή έχει λεφτά; Μου είπε όταν βγω έξω, θα δεχθώ επίθεση από το κοινό. Με όλα αυτά που λένε για εμένα κι εγώ ανησυχώ αλλά ο κόσμος δεν είναι χαζός», είπε ο Εμμανουήλ.

Ο Σοϊλέδης δεν άντεξε να τον ακούει και σε έντονο ύφος απάντησε: «Ο άνθρωπος είναι άρρωστος, έχει πρόβλημα. Είναι μυθομανής. Δεν τον έβρισα ποτέ και δεν του έκανα επίθεση. Του είπα ότι βγαίνοντας ο κόσμος δεν θα έχει την εντύπωση που νομίζει ότι έχει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA