Μενού
  • Α-
  • Α+

Υποψήφιος προς αποχώρηση είναι - μαζί με την Βρισηίδα Ανδριώτου και τη Σοφιάννα Αβραμάκη - ο Τάκης Καραγκούνιας αυτή την εβδομάδα στο Survivor και στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (3/5) ο ίδιος θα ξεσπάσει κατά των συμπαικτών του.

Διαβάστε ακόμη: H νέα Ισμήνη Παπαβλασοπούλου του GNTM και η οργή του κόσμου για το Survivor

«Να μπορέσω να αντισταθώ απέναντί τους, μόνος μου απέναντι σε αυτούς. Σας είπα ότι η αλήθεια θα λάμψει και έλαμψε. Δεν του αξίζει καν να βρίσκεται στο Survivor αυτή τη στιγμή», θα πει αρχικά ο Καραγκούνιας, ενώ λίγο πριν το αγώνισμα επικοινωνίας θα τσακωθεί για ακόμα μία φορά με τον Άρη Σοϊλέδη.   

«Χθες ο Άρης ο Σοϊλέδης σα βρεγμένη γάτα στο Συμβούλιο ζητούσε συγγνώμη», θα δηλώσει ο Καραγκούνιας με τον Σοϊλέδη να απαντά «πάλι παραποιεί τα λόγια μου» και ο Καραγκούνιας να χαρακτηρίζει «ντροπή» το να είναι ο Άρης «συμπαίκτης μου στο Survivor» αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι Μπλε και Κόκκινη ομάδα θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας της εβδομάδας σε ένα αγώνισμα γεμάτο ανατροπές, όπως υπόσχεται το τρέιλερ και μένει να δούμε ποια ομάδα θα νικήσει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA