Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι οριστικό! Ο Γιώργος Κατσαούνης αποτελεί παρελθόν από το Survivor μετά την κίνησή του να επιτεθεί στον Τάκη Καραγκούνια στην καλύβα της ομάδας τους κάτι που ανακοίνωσε και Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού το βράδυ της Κυριακής (8/5). Μάλιστα η ανακοίνωση έγινε απουσία του Θεσσαλού παίκτη αφού μετά την αποβολή του δεν εμφανίστηκε ξανά στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη: Κλέλια Ρένεση: Βάλλει κατά της δημάρχου που ξήλωσε τις καλύβες των survivors στη Γαύδo

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε ότι η απόφαση πάρθηκε μετά από το βίντεο που είδε η παραγωγή με το περιστατικό που αναστάτωσε και τις δύο ομάδες. Υπενθυμίζουμε ότι χθες μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας στην κάμερα πως το έκανε για να τον φοβίσει και όχι για να τον χτυπήσει, η παραγωγή του παιχνιδιού δεν το άφησε να περάσει έτσι.

«Έχω να ανακοινώσω κάτι πολύ σημαντικό. Χθες το βράδυ συνέβη ένα απαράδεκτο περιστατικό στις καλύβες σας με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος κινήθηκε επιθετικά εναντίον του Τάκη Καραγκούνια. Το συγκεκριμένο περιστατικό ξεπερνά τους όρους του Survivor και για το λόγο αυτό θα του ζητήσω να αποχωρήσει από τον αγώνα. Θα βρίσκεσαι εκτός Survivor μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει την ποινή που θα σου επιβληθεί» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργο Λιανός λίγο πριν το αγώνισμα τόσο στους παίκτες όσο και τους τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA