Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκληρή μάχη έδωσαν Κόκκινοι και Μπλε στο Survivor για να αποφύγουν τον «τάκο»! Ιδιαίτερα για τους Κόκκινους το παιχνίδι ήταν πιο σημαντικό αφού δεν ήθελαν και δεύτερη ήττα μετά από αυτή της Κυριακής, στον πρώτο αγώνα ασυλίας. Και τελικά τα κατάφεραν και οδήγησαν τους Μπλε στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας όπου κέρδισε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του Survivor, όπου οι μπλε θα ψήφιζαν για να συμπληρώσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας. Τελικά, Από την κόκκινη ομάδα, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου (αποτέλεσμα που προέκυψε από την ψηφοφορία) και ο Απόστολος Ρουβάς μετά την υπόδειξη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, λόγω της ατομικής της ασυλίας.

Από την ψηφοφορία της μπλε ομάδας, στον τάκο βγήκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας, που κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία, έβγαλε υποψήφιο τον Άρη Σοϊλέδη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA