Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Γεωργιάδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας (9/5) και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, μίλησε για τις σπουδές στη Φαρμακευτική και για την απώλεια της μητέρας της σε μια τρυφερή ηλικία. «Μεγάλωσα με τον πατέρα μου. Εχω χάσει τη μητέρα μου. Μετά την απώλεια της μαμάς μου το φιλοσοφήσαμε με τον μπαμπά μου, νιώθαμε και οι δύο ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη χαρούμε. Πρέπει να έχουμε αισιοδοξία και πίστη σε ό,τι κάνουμε και να ακολουθούμε τα πράγματα που μας εκφράζουν. Ήμουν έφηβη. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο άνθρωπος αυτός κάθισε δίπλα μου και με στήριξε. Τον αγαπώ πάντα γι’ αυτό» είπε η ίδια τονίζοντας πως νιώθει ευγνώμων για τη στήριξη που είχε από τον πατέρα της που ήταν εκεί σε κάθε της βήμα και ο οποίος αντιμετώπισε με μεγαλοψυχία το ότι θα γινόταν ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: Αιμιλία Υψηλάντη: «Αν υπήρχε το #metoo στην εποχή μου, μεγάλα ονόματα του ’60 θα είχαν καταρρακωθεί»

Αναφερόμενη στον γιο της, Αλκιβιάδη που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Στράτο Τζώρτζογλου, είπε: «Ο Αλκιβιάδης πήρε μπάτσελορ στη σκηνοθεσία-μεταπτυχιακά και συνεχίζει. Εγώ τον έσπρωξα σε όλα. Δεν τον έσπρωξα προς την δουλειά μας αλλά δεν θα μπορούσα να του πω όχι όταν μου είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο. Ο Αλκιβιάδης ξέρει ότι υπάρχουν δυσκολίες στο χώρο μας, καταλαβαίνει ότι δεν είναι μόνο τα φώτα και οι προβολείς, γιατί το έχει ζήσει. Δεν ξέρω αν θα με σκηνοθετήσει, αυτά θα τα βρει ο ίδιος. Είναι δικά του τα σχέδια, γράφει πράγματα μικρού μήκους αλλά τα αποφασίζει ο ίδιος. Θα έδινα με μεγάλη χαρά ένα σενάριο στον Αλκιβιάδη να το σκηνοθετήσει, τον πιστεύω πολύ».

Η Μαρία Γεωργιάδου μίλησε και για την αρχή της καριέρας της και επεσήμανε πως η πρώτη ουσιαστικά τηλεοπτική της δουλειά ήταν στις αρχές του ’90 με τους 10 Μικρούς Μήτσους. Όμως, ως απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης, για εκείνη τα πρώτα χρόνια ήταν απαγορευτική μία δουλειά στην τηλεόραση. «Όταν ήμουν μαθήτρια στο θέατρο Τέχνης, με είχαν πλησιάσει να παίξω στην τηλεόραση και τους είχα πει «με προσβάλλετε! Πώς τολμάτε; Εδώ δεν ασχολούμαστε με την τηλεόραση”. Και μετά σκεφτόμουν κοίτα πώς έρχονται τα πράγματα. Σταμάτησα να τη βλέπω τόσο εχθρικά και την απενοχοποίησα την τηλεόραση. Προέκυψαν οι “Μήτσοι”, το “Αχ, Ελένη”» είπε η Μαρία Γεωργιάδου. «Έχω πει κι άλλα “όχι” όπως στην περιοδεία που έκαναν οι “Συμπέθεροι” γιατί δεν προλάβαινα» είπε χαρακτηριστικά. «Αυτό το “όχι” το θυμάμαι γιατί θα το ήθελα πολύ».

Η ηθοποιός, η οποία έχει υπογράψει αρκετά τηλεοπτικά σενάρια που έκαναν επιτυχία, αποκάλυψε ότι για τον «Έκπτωτο άγγελο» κατέθεσε με ανδρικό ψευδώνυμο γιατί: «Ντρεπόμουν να το πάω και το πήγα με άλλο όνομα. Το πήγα τότε στον ΑΝΤ1 με το όνομα “Μιχάλης Μητρόπουλος” αλλά μου είπαν ότι είναι γυναικεία γραφή!».

Επίσης, εξομολογήθηκε λάτρης της κωμωδίας και τόνισε πως πίστευε, από την πρώτη στιγμή, στην επιτυχία τoυ σίριαλ «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA