Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος αποβλήθηκε από το Survivor αφού επιτέθηκε και χτύπησε τον Τάκη Καραγκούνια, επέστρεψε με ταχύτατες διαδικασίες στην Ελλάδα. Εντύπωση ωστόσο προκάλεσε το γεγονός ότι επέστρεψε φορώντας ακόμη τα ρούχα που φορούσε τόσους μήνες στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο όπως έγινε γνωστό, ο πρώην παίκτης του Survivor έχασε τη βαλίτσα του.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Γιώργος Κατσαούνης: «Ευχαριστώ και συγγνώμη» - Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποβολή του

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε ενημέρωση των δημοσιογράφων ότι επιστρέφει στο Ελευθέριος Βενιζέλος την τάδε ώρα ο συγκεκριμένος παίκτης του Survivor όπως συμβαίνει συνήθως, ενώ ο Γιώργος Κατσαούνης δεν βγήκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου με skype, όπως συμβαίνει με όλους τους παίκτες.

Ο Γιώργος Κατσαούνης επιστρέφοντας, στο αεροδρόμιο, περιορίστηκε να πει: «Τα χαιρετίσματά μου στη Θεσσαλία και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, σας ευχαριστώ και σας λατρεύω». Οταν τον ρώτησαν αν έχει στενοχωρηθεί με την παραγωγή απάντησε «όχι», ενώ δεν απάντησε σε καμία άλλη ερώτηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA