Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε τη Δευτέρα (23/5) ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ «έκραξε» τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου τόσο για τον έρωτά τους όσο και για το γεγονός ότι τη σιγουριά τους ότι ο κόσμος δε θα στηρίξει εκείνον εάν βγουν όλοι μαζί υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία απόψε - Ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση παίκτης

«Ο Σπύρος έχει μια εμμονή να θέλει να μένει στο παιχνίδι, παρόλο που είναι εδώ πέντε μήνες. Είναι από την πρώτη ημέρα του παιχνιδιού εδώ κι εγώ είμαι 2,5 μήνες. Από τη μέρα που ήρθα τον ακούω να λέει "θέλω να μείνω άλλη μια εβδομάδα και μετά να φύγω, να μείνω μέχρι την ένωση και θα φύγω". Η ένωση έχει περάσει εδώ και 1,5 μήνα και ο Σπύρος είναι καρφωμένος εδώ. Λέει συνέχεια "θέλω να μείνω άλλη μια εβδομάδα". Hello, φίλε, το παιχνίδι τελειώνει. Φτάνουμε στο ατομικό όπου να ‘ναι κι εσύ συνεχίζεις και λες ως ο πιο αδύναμος παίκτης τουλάχιστον αγωνιστικά ότι θέλεις να μείνεις κι άλλο στο παιχνίδι. Δηλαδή τι θέλεις, να φτάσουμε στο ατομικό, να αγωνίζεσαι με άχαστους παίκτες και να χάνεις μονίμως; Θέλεις να πάρεις το έπαθλο και να πας σπίτι σου; Χαλάρωσε λιγάκι», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον συμπαίκτη του.

Φυσικά, από το «κράξιμο» δε γλίτωσε ούτε η Βρισηίδα Ανδριώτου. 

«Η Βρισηίδα έχει μια αίσθηση, νομίζω, σαν να θέλει να χάσουμε διότι θέλει να προστατεύσει τον Σπύρο Μαρτίκα διότι αν χάσουμε εμείς, θα βγω εγώ, ο Σπύρος ή η Βρισηίδα. Θεωρούν και οι δύο ότι έχουν πάρα πολύ κόσμο, ενώ ο Εμμανουήλ δεν έχει πάρα πολύ κόσμο και θα φύγει. Βρισηιδάκι μου, θέλω να χαλαρώσεις και να σκεφτείς λίγο την ομάδα σου κι όχι τους ψευτοέρωτες που χτίζεις εδώ μέσα στο Survivor γιατί είναι όλο λάθος. Αυτός ο έρωτας είναι όλο λάθος και το λένε όλοι και οι Μπλε και οι Κόκκινοι γελούν πίσω από την πλάτη τους. Είναι αστείο ότι έχουν ερωτευτεί μεταξύ τους. Αντί η Βρισηίδα να κοιτά να κερδίσει η ομάδα μας, κάθεται και κάνει στρατηγική πώς θα σώσει τον Σπύρο Μαρτίκα. Τα έχω ζήσει όλα σε αυτό το παιχνίδι για να ζήσω κι αυτό. Πραγματικά, έλεος!», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA