Μενού
  • Α-
  • Α+

Τελειωμό δεν έχουν οι εντάσεις στο Survivor ούτε στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε Δευτέρα (23/5) με τη Στέλλα Ανδρεάδου να σχολιάζει τη συμπεριφορά του Άρη Σοϊλέδη και να κάνει λόγο για λυκοφιλίες μέσα στο παιχνίδι. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Τάκης Καραγκούνιας έφυγε και πήρε μαζί τις προμήθειές του - Πώς αντέδρασε η ομάδα του

«Μου κάνει εντύπωση η συμπεριφορά του Άρη προς τους φίλους του δύο μέρες τώρα. Νιώθω ότι υπάρχουν φιλίες και λυκοφιλίες, κάνουν μαχαιρώματα από πίσω», θα πει η Στέλλα Ανδρεάδου στο Συμβούλιο του Νησιού που για μια ακόμα φορά τα «βέλη» μεταξύ των παικτών θα φύγουν προς πολλές κατευθύνσεις. 

Νωρίτερα στο στίβο της μάχης, Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και σύμφωνα με τα spoilers, η Κόκκινη ομάδα θα νικήσει με αποτέλεσμα οι μπλε να κληθούν να ψηφίσουν υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση.

Σύμφωνα πάλι με τα spoilers, από την κάλπη θα βγει υποψήφιος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ενώ να θυμίσουμε ότι στο επεισόδιο της Κυριακής (22/5), πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας βγήκε ο Σπύρος Μαρτίκας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA