Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξέσπασε ο Άρης Σοϊλέδης απόψε Δευτέρα (23/5) στο Survivor, ισχυριζόμενος πως η Βρισηίδα Ανδριώτου θέλει να προστατέψει τον αγαπημένο της, Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος, όμως, ανήκει στην αντίπαλη ομάδα και εξήγησε για ποιο λόγο εκείνος θα κάνει «πολύ μεγάλο χαμό», όπως είπε χαρακτηριστικά.  

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Κράξιμο» σε Βρισηίδα, Μαρτίκα - «Είναι αστείο ότι έχουν ερωτευτεί, έλεος»

«Με την υποψηφιότητα του Σπύρου χθες, αν χάσει η κόκκινη ομάδα και σήμερα στην ασυλία, υποψήφιος θα βγει ο Τάλα ή ο Στάθης, οπότε τα πράγματα για τον Σπύρο είναι πολύ επικίνδυνα όντας απέναντι σε έναν τόσο δυνατό παίκτη αγωνιστικά. Αυτό επηρεάζει, νομίζω, κάπως την ομάδα μας διότι η Βρισηίδα, που όλοι ξέρουμε τη σχέση της με τον Σπύρο, δεν νομίζω να θέλει να βγει υποψήφιος με τον Τάλα ή τον Στάθη γιατί είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

«Άκουσα χθες κάτι ξώφαλτσα να αιωρούνται, "μήπως να χάσουμε εμείς για να βγάλουμε τον Κωνσταντίνο και να αποχωρήσει γιατί απέναντι στον Σπύρο δεν θα μείνει". Αν καταλάβω ότι κάποιος σήμερα δεν αγωνιστεί με το 100% και αν δω ότι κάποιος μπαίνει στον αγώνα και θέλει να χάσει, πραγματικά θα κάνω πολύ μεγάλο χαμό γιατί δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον από την ομάδα μας να παίζει για να χάσει. Δεν με ενδιαφέρει ούτε η σχέση του Σπύρου με τη Βρισηίδα ούτε το τι συμφέροντα έχει ο καθένας εδώ μέσα», προειδοποίησε ο Άρης Σοϊλέδης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA