Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό πως ο Βαλάντης δεν έχει όριο σε αυτά που λέει on camera. Όπως είχε γίνει άλλωστε και προ μηνών με την ατάκα του στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου πως είναι «Έλληνας άντρας με παλιές αρχές, της πατριαρχικής σχολής». Η συγκεκριμένη αναφορά του σχολιάστηκε έντονα στα social media, ωστόσο ο πρώην παίκτης του Survivor κατάφερε ξανά να δεχθεί τον αρνητικό σχολιασμό του διαδικτύου. 

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Μουζουράκης: Η έκπληξη από τον Στέφανο Κορκολή και η ατάκα για τον Σαββόπουλο

Το μεσημέρι της Τρίτης (24/5) τον είδαμε να βγαίνει στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα», όπου κατάφερε να κάνει έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου με τα όσα είπε. Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής συναντήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα με τον Γιώργο Λάγιο, με τον οποίο βρίσκεται ήδη σε αντιπαράθεση, με την κουβέντα να ξεφεύγει. 

«Γιατί μου μιλάς στον πληθυντικό; Με ξέρεις τόσα χρόνια, έχεις έρθει εδώ τόσες φορές, ήσουν γλυκύτατος άνθρωπος. Μέσα στο Survivor δεν σε αναγνωρίζαμε Βαλάντη μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου για να πάρει την απάντηση: «Άκουσα τα χίλια μύρια από το στόμα σας. Και από το δικό σας και από τους συνεργάτες σας».

Στη συνέχεια μπήκε στην κουβέντα και ο Γιώργος Λάγιος με τους τόνους να ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο και τον τραγουδιστή να λέει τη λέξη «μαλ…α» στον αέρα. «Θεωρείτε ότι αυτό είναι το επίπεδό σας, να χρησιμοποιείτε αυτό το λεξιλόγιο; Βρε Βαλάντη τι έχεις πάθει; Δεν σε αναγνωρίζω καν! Δεν σε αναγνωρίζει κανείς», είπε από την πλευράς της η Κατερίνα Καινούργιου.

Αυτό που έκανε πυρ και μανία, όμως, την παρουσιάστρια ήταν μια αναφορά του Βαλάντη σε αυτούς που έχουν παιδιά, αλλά και σε αυτούς που δεν έχουν. «Έχω παιδάκια και αυτό που κάνατε είναι ακόμα μεγαλύτερο σφάλμα. Κάντε λοιπόν παιδάκια, να προσφέρετε κάτι και εσείς παραπάνω όπως πρόσφερα κι εγώ». Τότε η Καινούργιου εμφανώς εκνευρισμένη του απάντησε: «Εγώ δεν έχω παιδάκια και προσπαθώ και δεν μπορώ. Τι σημαίνει; Ότι δεν προσφέρω κάτι;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA