Μενού
  • Α-
  • Α+

Ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τα περισσότερα αρνητικά σχόλια στο φετινό Survivor. Ο Βαλάντης μπορεί να αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, καταφέρνει ακόμα και σήμερα να στρέφει τα social media εναντίον του. Το μεσημέρι της Παρασκευής (11/2) ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Love It, της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ, όπου μίλησε για τις «παλιές αρχές του».

Διαβάστε ακόμη: Το κάστινγκ του John Lygnos για το Survivor και το φαινόμενο «Άγιος Παϊσιος»

Την ώρα, λοιπόν, που η συζήτηση στο πλατό περιστρεφόταν γύρω από το love story που είδαμε στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη, ο Βαλάντης σχολίασε πως «είχε έρθει η Μυριέλλα δύο φορές και μου είπε πως έχει σχέση. Εμένα μου γύρισε το μυαλό. Δεν μου άρεσε όλο αυτό. Με πείραξε. Δεν υπήρχε περίπτωση ζήλιας. Δεν είναι το στιλ μου τέτοιου είδους κοπέλες».

Δεν έμεινε, όμως, μόνο σε αυτό, καθώς ξετύλιξε ολόκληρη τη σκέψη του λέγοντας ότι «επειδή εγώ είμαι και λίγο πουριτανός, είμαι ο Έλληνας ο άντρας με τις παλιές αρχές, τη γυναίκα μου τη θέλω... Είμαι της πατριαρχικής σχολής». Στο σημείο αυτό όλοι «πάγωσαν». Ακούστηκε κάποιος συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου να λέει από μέσα «παλαιών αρχών... να μην παρεξηγηθεί αυτό», ενώ ταυτόχρονα η παρουσιάστρια έκανε κίνηση με το δάχτυλό της προς το κοντρόλ να «φάνε τη λέξη», αν αυτή γραφόταν στη λεζάντα από κάτω. 

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, αυτή η ατάκα του Βαλάντη προκάλεσε την οργή των χρηστών του Twitter: 

https://twitter.com/tvcommentator1/status/1492083273224364032?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/kyrblossoms/status/1492100596429697025?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/sofikostopoulou/status/1492095713278365700?ref_src=twsrc^tfw

Παράλληλα, μίλησε και για το ειδύλλιο που του ζητήθηκε να σκηνοθετήσει στο Survivor μαζί με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. «Άρχισε να λέει και πράγματα για κάποια σχέση που της πρότεινα (σ.σ. η Ευρυδίκη), αλλά δεν έχει γίνει ακριβώς έτσι. Η Ευρυδίκη είχε βάλει την Αθηνά να με ρωτήσει δύο φορές για το αν μου αρέσει. Εγώ είπα πως έχω σχέση, δεν θα έκανα τίποτα.

Πήγα στο σημείο και είπα πως αν θέλει να κάνουμε κάτι για να τη βοηθήσω, όπως έγινε με την περίπτωση της Μυριέλλας, να το κάνω. Εγώ δεν έχω ανάγκη με βοηθήσει κάποιος. Είχα εξηγήσει στην σύντροφό μου, ότι μπορεί να υπάρξουν διάφορα εκεί. Ήταν θέμα στρατηγικής. Με την Ευρυδίκη δεν είχαμε κόντρα, εκτός από εκείνη την ημέρα (στο συμβούλιο του νησιού)», ανέφερε ο Βαλάντης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA