Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Λυδία Κονιόρδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Παρασκευής (27/5) και αρχικά μίλησε για τα 34 χρόνια που απείχε από την τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε στην απόφασή της να πρωταγωνιστήσει στη «Γη της Ελιάς», ενώ έδωσε και ένα spoiler για το μέλλον του χαρακτήρα που υποδύεται. «Είχα κάνει κάποτε μία μικρή σειρά 12 επεισοδίων, ήταν εξαιρετική παραγωγή, αλλά επί τρεις μήνες επειδή έκανα και θέατρο δεν έζησα, κόντεψα να πεθάνω από την κούραση. Τότε ορκίστηκα ότι δεν θα έκανα ποτέ ξανά ταυτόχρονα δύο δουλειές. Το θέατρο με κυνηγούσε συνέχεια, παρότι είχα ενδιαφέρουσες προτάσεις και εκτός θεάτρου».

Διαβάστε ακόμη: Λυδία Κονιόρδου: Η Σοφία Μπεκατώρου, το #MeToo και η Γη της Ελιάς στο MEGA

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον Κάρολο Κουν, που μαθήτευσε κοντά του, δηλώνοντας: «Ο Κάρολος Κουν ήταν ένας μεγάλος δάσκαλος για μένα. Έμεινα κοντά του για εννιά χρόνια και αισθάνθηκα πολύ τυχερή που με διάλεξε και με κράτησε στο θίασό του. Μου ήταν αδιανόητο να παίξω αλλού. Και μόνο που άκουγα την αναπνοή του αισθανόμουν ότι παίρνω υλικό για 10 ζωές στο θέατρο. Για μένα το θέατρο ήταν η φυσική επιλογή. Δεν υπήρχε καν η σκέψη να αφήσω αυτόν τον άνθρωπο».

Σχετικά με την απόφασή της να πει το «ναι» για τον ρόλο της Μαργαρίτας στη «Γη της ελιάς», η ίδια είπε: «Η “Γη της Ελιάς” ήταν η στιγμή μου. Αισθάνθηκα ότι έχω κάνει μια διαδρομή στο θέατρο, ότι είμαι ευτυχής με τις συνεργασίες μου και ότι είναι η ώρα να ασχοληθώ με την κάμερα, που είναι ένας άλλος κόσμος. Σε μια συζήτηση το είπα σε συνεργάτες μου, το έμαθε ο Αντρέας Γεωργίου και μου έκανε την πρόταση».

«Ο ρόλος μου με εκφράζει πολύ. Έχει πράγματα που τα λέω και εγώ στη ζωή μου. Αισθάνομαι ευτυχής που δουλεύω στη σειρά. Έχουμε γίνει πραγματικά μία οικογένεια. Αυτό οφείλεται στον Αντρέα και στον τρόπο που οργανώνει τους ανθρώπους γύρω του αλλά και στη Βάνα Δημητρίου με το σενάριο και τις ανατροπές».

Οσο για το μέλλον της ηρωίδας που ενσαρκώνει στη «Γη της Ελιάς», η ηθοποιός έδωσε spoiler αποκαλύπτοντας ότι κάποια στιγμή, η Μαργαρίτα ανοίγει την πόρτα της και βρίσκει μία τσάντα με 1 εκατομμύριο ευρώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA