Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αγριες Μέλισσες» που θα προβληθούν από τη Δευτέρα (13/6) έως και την Πέμπτη (16/6) στις 22:30 στον ANT1.

Διαβάστε ακόμη: Παύλος Ορκόπουλος για τις «Αγριες Μέλισσες»: «Ανυπομονώ κι εγώ για το πώς θα κλείσει το ταξίδι»

Δευτέρα 13/6/22 - Επεισόδιο 129

Η επέμβαση του Ζάχου στις προσπάθειες του Νικηφόρου και του Πέτρου να μάθουν ποιος πήρε τον πυροκροτητή, είναι καίρια παρά τις αντιρρήσεις της Ασημίνας που ξεκαθαρίζει τη θέση της. Ο Κωνσταντής ανακοινώνει μια δυσάρεστη απόφαση στη Δρόσω που καταρρακώνεται. Ο Λάμπρος με την παρότρυνση της Ελένης δέχεται τελικά να διδάξει στο σχολείο για τυφλά παιδιά. Ο Μελέτης πάει να πάρει πίσω την Κορίνα, ενώ ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να γλιτώσει απ' τη δίκη.

Τρίτη 14/6/22 - Επεισόδιο 130

Η Δρόσω μαθαίνει την πρόθεση του Κωνσταντή και ανάμεσα τους ξεσπάει έντονος καυγάς. Η είδηση για την επίθεση στον Θανάση πέφτει σαν βόμβα και τους αναστατώνει όλους. Ο Κωνσταντής εξαφανίζεται κι όλοι ανησυχούν, ενώ ο εισαγγελέας δέχεται μια παράξενη επίσκεψη για μια ακόμα πιο παράξενη καταγγελία. Η απάτη του Δούκα με τον ψεύτικο εκβιασμό θα ξεσκεπαστεί με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Ο Θανάσης μετά τον πυροβολισμό του, μπαίνει στο χειρουργείο και παλεύει για τη ζωή του. Θα τα καταφέρει;

Τετάρτη 15/6/22 - Επεισόδιο 131

Ο θάνατος του Θανάση συγκλονίζει όλο το Διαφάνι ενώ όλοι είναι σίγουροι για την ενοχή του Ακύλα. Η Παγώνα καταρρακώνεται ενώ ο Τόλλιας αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Η σχέση της Δρόσως και του Κωνσταντή αρχίζει να κλονίζεται ύστερα απ' την εξαφάνιση του, αλλά και την επιθυμία του να παραδοθεί. Η Ζωή περνάει στην αντεπίθεση και καταφέρνει να διώξει τον Ακύλα απ' το σπίτι. Ο εισαγγελέας Κουρτέσης παρουσιάζει στον Λάμπρο, τον Ζάχο και τον Πέτρο ένα παράτολμο σχέδιο για να οδηγήσει τον Ακύλα στην δικαιοσύνη. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή παίρνουν μια μεγάλη απόφαση που θα ταράξει τον Δούκα και τη Μυρσίνη.

Πέμπτη 16/6/22 - Επεισόδιο 132

Όλοι είναι συντετριμμένοι μετά τον θάνατο του Θανάση και το χωριό βυθίζεται στη θλίψη. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή αποφασίζουν να πουλήσουν όλη την περιουσία τους παρά τις προσπάθειες του Δούκα και της Μυρσίνης να τους αλλάξουν γνώμη. Ο Λάμπρος, ο Πέτρος και ο Ζάχος ακολουθούν την πρόταση του Κουρτέση και καταθέτουν όσα γνωρίζουν για τη δολοφονία των μελών της ΕΑΚ. Ο Ακύλας, ο Μελέτης, ο Ντούνιας αλλά κι όλοι οι ένοχοι αυτής της υπόθεσης συλλαμβάνονται. Ήρθε η ώρα της δικαίωσης και θα οδηγηθούν στη φυλακή; 

Αγριες Μέλισσες, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:30 στον ΑΝΤ1

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA