Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί αυτή την εβδομάδα να μην είδαμε «Φως στο Τούνελ» αφού η Αγγελική Νικολούλη και η ομάδα της είχαν «σφυρίξει» ήδη τη λήξη της σεζόν από την προηγούμενη Παρασκευή αλλά η γνωστή δημοσιογράφος έδωσε και πάλι «είδηση».

Η αποκάλυψη είχε να κάνει με τον περιβόητο Σωτήρη. Τι εννοείται ποιον Σωτήρη; Τον γνωστό Σωτήρη που στη διάρκεια της εκπομπής την ενημερώνει πως πρέπει να πάνε σε διαφημίσεις; Τον σκηνοθέτη της; Ακριβώς! «Ναι Σωτηράκη εντάξει, περίμενε» ή «Διαφημίσεις θες; Πάρε τις!» ήταν ορισμένες από τις εκνευρισμένες αντιδράσεις της Αγγελικής Νικολούλη στον επί χρόνια στενό συνεργάτη της.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς» η Χρύσα Ρώπα, η οποία υποδύεται την «Αλεξάνδρα» ακούγεται να λέει στην γυναίκα του εγγονού της ότι θα ήθελε να γνωρίσει τον «Σωτηράκη» που ακούει συνέχεια στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

https://www.instagram.com/p/CfchrowjfU1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Τόσα χρόνια Σωτήρη ακούμε και Σωτήρη δεν βλέπουμε!» αναφέρει χαρακτηριστικά η Χρύσα Ρώπα και η Αγγελική Νικολούλη της έκανε τη χάρη.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε τον Σωτηράκη, όπως τον αποκαλεί η ίδια, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, η Αγγελική Νικολούλη παρέθεσε το απόσπασμα από το επεισόδιο «Η τούρτα της μαμάς» στο οποίο η Χρύσα Ρώπα τονίζει ότι θέλει να γνωρίσει τον Σωτήρη, ενώ στην συνέχεια δημοσίευσε ένα βίντεο με τον σκηνοθέτη της εκπομπής, Σωτήρη Σπαθάρη, να χορεύει.

Μάλιστα, η Αγγελική Νικολούλη «κλείνει» το βίντεο της με τη φράση «φιλάκια», που επίσης συνηθίζει να λέει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA