Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ντίνα Κώνστα έφυγε την Κυριακή (3/7) από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με την οποία είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην επιτυχημένη σειρά «Δύο Ξένοι» μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για την αγαπημένη ηθοποιό. 

Διαβάστε ακόμη: Ντίνα Κώνστα: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το 1966 που ανήρτησε το «Σπίτι του Ηθοποιού»

«Η Ντίνα Κώνστα ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, ντόμπρος και με πάρα πολύ χιούμορ. Μια σπουδαία ηθοποιός κι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Η Ντίνα πλήρωσε τις επιλογές της και με κόπο κατάφερε να κάνει τελικά ό,τι ήθελε σε αυτή τη ζωή. Είχε τεράστια θητεία στο θέατρο, είχε παίξει καταπληκτικούς ρόλους κι εκεί φαινόταν το πόσο καλή ηθοποιός ήταν. Εγώ επειδή είχα την τύχη να τη δω σε πάρα πολλές παραστάσεις, είχα δει το μεγαλείο της τέχνης της Ντίνας Κώνστα. Όσοι την είχαμε δει στην παράσταση "Σωτηρία Μπέλλου", δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Ήταν συγκλονιστική ηθοποιός», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. 

Σε ερώτηση για το πόσο έμοιαζε ή όχι με την Ντένη Μαρκορά, ίσως τον πιο δημοφιλή της ρόλο στην τηλεόραση, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη. 

«Η Ντίνα Κώνστα δεν είχε καμία σχέση με τη Ντένη Μαρκορά. Ήταν αυτό που λέμε πραγματικά, οι "Δύο Ξένοι". Είχε καταπληκτικό χιούμορ, καυστικό χιούμορ, ήταν πάρα πολύ ωραίος άνθρωπος. Είχε πολύ έντονη πολιτική δράση, αλλά η ζωή της ήταν πολύ διαφορετική από αυτή της Ντένης Μαρκορά », ανέφερε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA