Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, σκορπίζοντας τη θλίψη τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο όσο και στους αμέτρητους θαυμαστές της που την αγάπησαν από τους ρόλους που ερμήνευσε σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο.

Διαβάστε ακόμη: Ντίνα Κώνστα: Επιθυμία της ήταν η αποτέφρωση, όχι η ταφή

Το «Σπίτι του Ηθοποιού» θέλησε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη ηθοποιό μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ανεβάζοντας μια αδημοσίευτη φωτογραφία της από το μακρινό 1966 - όταν εκείνη συμμετείχε στην Ελεύθερη Σκηνή - την οποία είχε τραβήξει τότε ο φωτογράφος όλων των μεγάλων σταρ, Κλεισθένης Δασκαλάκος. 

«Καλό ταξίδι στην αγαπημένη και σπουδαία ηθοποιό, Ντίνα Κώνστα. Στην αδημοσίευτη μέχρι σήμερα φωτογραφία από τον Κλεισθένη, την βλέπουμε το 1966 στην Ελεύθερη σκηνή στην παράσταση "Αστική μυθολογία" (πασχαλινά παιχνίδια) του συγγραφέα Βασίλη Ζιώγα», ανέφερε η λεζάντα της φωτογραφίας που ήρθε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά όπου βλέπουμε την Ντίνα Κώνστα σε πολύ νεαρή ηλικία.

https://www.instagram.com/p/CfjxBs0LbrK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA