Μενού
  • Α-
  • Α+

Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας διεκδικούν το έπαθλο των 100.000 ευρώ στο μεγάλο τελικό του Survivor που προβάλλεται live απόψε Τετάρτη (6/7) και η αγωνία για το ποιος θα είναι ο νικητής έχει κορυφωθεί. 

Διαβάστε ακόμη: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Αν ο Στάθης μου κάνει πρόταση γάμου, θα του πω ότι θέλω τον χρόνο μου»

Η σύντροφος του Στάθη Σχίζα, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μίλησε για εκείνον με πολύ τρυφερά λόγια στον χθεσινό ημιτελικό, έχει δείξει όλο το προηγούμενο διάστημα τη στήριξή της και το ίδιο έκανε και σήμερα Τετάρτη (6/7) μέσα από το προφίλ της στο Instagram με αμέτρητα stories. 

Μεταξύ αυτών ήταν και ένα story μέσα από το οποίο μαρτύρησε το σημείωμα που της είχε αφήσει ο Στάθης Σχίζας λίγο πριν εκείνη ανέβει στη σκηνή του τελικού του «Just the 2 of Us», το οποίο και κέρδισε στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. 

«Είσαι πιο έτοιμη από ποτέ. Πάτησε πάνω στη σκηνή και κάνε τη να σπάσει. Κάνε μας όλους να τραγουδάμε μαζί σου σήμερα. Καλή επιτυχία. Ταλεντάρα μου, σ' αγαπώ», ανέφερε το σημείωμα του Στάθη Σχίζα στη σύντροφό του.

Με τη σειρά της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έγραψε στο story της: «Ήσουν το στήριγμά μου κι εγώ είμαι το δικό σου σήμερα. Ό,τι και να γίνει είμαστε μαζί και σε αυτό» λίγες ώρες πριν ο Στάθης αναμετρηθεί με τον Άρη για το μεγάλο έπαθλο του Survivor. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA