Μενού
  • Α-
  • Α+

Η «Super Κατερίνα» ολοκληρώθηκε έριξε αυλαία σήμερα Παρασκευή (8/7) για το καλοκαίρι και η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες της, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά της στους «απέναντι» της πρωινής ζώνης. 

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Η σικ εμφάνιση της παρουσιάστριας σε γάμο - Με μπλε ρουά φόρεμα

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε έναν έναν ξεχωριστά. Χρύσλα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί τα τελευταία χρόνια με έχεις βοηθήσει να γίνω καλύτερη παρουσιάστρια… Και όσες φορές κι αν έχουμε διαπληκτιστεί, θέλω να πω ότι είναι τόσο επαγγελματίας η Χρύσλα που μετά από ένα λεπτό τα έχουμε ξεχάσει όλα. Γιάννη, σε ευχαριστώ για όλα. Η επιτυχία είναι και συνολική, αλλά κυρίως εσάς των τριών. Δημήτρη μου, πραγματικά ήταν όνειρό μου να δουλέψω κάποια στιγμή μαζί σου, γιατί ήμασταν φίλοι και λέγαμε τι ωραία θα ήταν η χημεία μας στον αέρα. Είσαι ένα ξεχωριστό πλάσμα, μέσα από την καρδιά μου, με έσωσες από τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Αντρέα μου, το πιο μεγάλο ευχαριστώ εννοείται σε σένα. Ειλικρινά δεν έχω λόγια για τη στήριξή σου. Χωρίς εσένα δεν θα έβγαινε αυτή η εκπομπή», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Θέμη Μάλλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Θέμη μου, νομίζω δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να εργάζομαι και να προχωράω χωρίς εσένα. Πολλοί λένε ότι η Καινούργιου είναι ό,τι της πει ο Μάλλης στο ακουστικό. Το δέχομαι κι αυτό και τιμή μου που τον έχω τόσα χρόνια γιατί έφτασα εδώ που είμαι. Αλλά σε αγαπάω ακόμα για κάτι πιο σημαντικό, νιώθω τέτοια ασφάλεια και εμπιστοσύνη που μακάρι να είχα κι έναν άντρα στη ζωή μου που να είναι στο πλευρό μου και να ένιωθα τόσο ασφαλής, όπως είμαι με εσένα επαγγελματικά».

«Το πιο σημαντικό είναι να ευχαριστήσω εσάς. Εσείς αποφασίζετε, εσείς μας στηρίζετε, εσείς μας αναδεικνύετε και εσείς άμα θέλετε, κάνετε ζάπινγκ και βλέπετε κάτι άλλο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου, απευθυνόμενη στους τηλεθεατές και έστειλε το μήνυμά της στους ανταγωνιστές στην πρωινή ζώνη.

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο και στον ανταγωνισμό και στους συναδέλφους μου στα υπόλοιπα κανάλια γιατί καλεστήκαμε όλοι. Μιλάω πέρα από τον Γιώργο Λιάγκα που ήξερε να κάνει ενημέρωση, τη Φαίη Σκορδά, την Ιωάννα Μαλέσκου, τα παιδιά στο Star, τη Δανάη Μπάρκα στο Mega που είναι και προσωπική μου φίλη. Όλοι εμείς δεν ξέραμε να χειριζόμαστε καταστάσεις, όπως οι φετινές. Με τη βοήθεια των συνεργατών μου χειριστήκαμε πάρα πολύ δύσκολες υποθέσεις, όπως είναι ένας πόλεμος, στα δικαστικά, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα, η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για το φόνο τριών παιδιών. Όλα αυτά τα θέματα, καταλαβαίνετε, πόσο δύσκολα ήταν στο χειρισμό. Δεν μπορεί η κοινωνία να πονά κι εμείς να μένουμε αμέτοχοι και να χορεύουμε και να γελάμε και να κάνουμε μόνο gossip. Εμείς συζητάμε και προβάλλουμε όσα μας απασχολούν όλους με τον τρόπο που μπορούμε να τα χειριστούμε», τόνισε η παρουσιάστρια.

«Ήταν μια υπέροχη χρονιά γιατί χάρηκα τόσο πολύ αυτή τη μεταγραφή και όλη τη διαδικασία της επιστροφής μου στον Alpha, αλλά ταυτόχρονα και προσωπικά, κάποια θέματα ίσως να μην τα γνωρίζετε, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν λίγο δύσκολη σε κάποιους χειρισμούς. Γι’ αυτό θέλω να πω το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που είστε από το σπίτι, που μας στηρίζατε καθημερινά. Θέλω να ευχηθώ να είστε όλοι καλά και υγιείς. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Καλό καλοκαίρι και τα λέμε ξανά τον Σεπτέμβριο», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA