Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Παρασκευή (8/7) ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε στο πλατό της «Super Κατερίνα» στην τελευταία εκπομπή για τη φετινή σεζόν, αλλά παρά το ένα κοπλιμέντο που έκανε στην Κατερίνα Καινούργιου, η υπόλοιπη συνέντευξη μάλλον έφερε σε αμηχανία την παρουσιάστρια. 

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: «Λένε πως είμαι ό,τι μου πει ο Μάλλης στο ακουστικό» - Μεγάλο μπράβο στον ανταγωνισμό»

Ο λόγος ήταν ότι ο Σπύρος Μαρτίκας δεν την κοίταζε σχεδόν καθόλου, αλλά αντίθετα κοίταζε συνεχώς προς τη μεριά των συνεργατών της Δημήτρη Αλεξάνδρου. Χρύσλας Γεωργακοπούλου, Γιάννη Πουλόπουλου και Ανδρέα Μικρούτσικου. 

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» λέει ο σοφός λαός μας και στην περίπτωση της συγκεκριμένης συνέντευξης αυτό δεν έγινε αφού με το που υποδέχτηκε η Καινούργιου τον Μαρτίκα του είπε πως «Δεν μου ήσουν συμπαθής όταν μπήκες στο παιχνίδι, αυτό που έβγαζες στην αρχή», θέλοντας να του εξηγήσει πότε την κέρδισε, αλλά τελικά εισέπραξε την καυστική απάντηση του Ελ Προφεσόρ του Survivor: «Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους».

«Να ολοκληρώσω λίγο αυτό που θέλω να πω;» απάντησε η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε πως «με το που σε είδα πώς φέρθηκες στη Βρισηίδα τρελάθηκα, λέω τι κύριος, εκεί με κέρδισες». Και πάλι η απάντηση του Μαρτίκα ήταν λίγο καυστική: «Ανατροπή, ανατροπές», απάντησε. 

Στη συνέχεια είτε τον ρωτούσε κάτι η Καινούργιου είτε όχι, εκείνος απαντούσε και κοιτούσε τους συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια στην αρχή δεν έδινε σημασία αν και αρχικά φάνηκε να έρχεται σε αμηχανία. Μάλιστα, τον ρώτησε «Γιατί δεν με κοιτάς εμένα και κοιτάς τους άλλους; Σου ‘χει πει κάτι η Βρισηίδα;». «Όχι, τίποτα δεν μου έχει πει», απάντησε ο Μαρτίκας, αλλά συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, δηλαδή να μην κοιτάει καθόλου την παρουσιάστρια. 

Στην πορεία, όμως, η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να διασκεδάσει με το όλο σκηνικό χαμογελώντας στο φακό και κάνοντας νοήματα στους συνεργάτες της, ενώ το αποκορύφωμα ήταν όταν επιστρατεύθηκε μέχρι και τρικ με την κάμερα προκειμένου να «συναντηθούν», έστω και με αυτό τον τρόπο, οι ματιές τους. 

Προς το τέλος δε η ίδια τον ρώτησε με μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού «το όνομά μου το ξέρεις;» για να της απαντήσει με «απορία» στο βλέμμα «Κατερίνα;», κάνοντας την τηλεοπτική τους συνάντηση αξέχαστη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA