Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί η Super Κατερίνα να έριξε αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την περασμένη Παρασκευή (8/7), ανανεώνοντας το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αλλά σήμερα Δευτέρα (11/7) η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τη φωτογράφιση της εκπομπής για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Μαρτίκας: Μιλούσε με την πλάτη στην Καινούργιου - Το κόλπο με την κάμερα για να «ανταλλάξουν ματιές»

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να δώσει στους followers της στο Instagram μια μικρή γεύση, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο από τα παρασκήνια τόσο σε post όσο και σε stories. 

«Κλείνω τα μάτια μου για να σε βρω εκεί… Backstage #newseason @alphatv… όχι ακόμα. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και αποχή από το make up… Ελπίζω να ‘στε καλά, φίλοι μου… Σας στέλνω μεγάλο φιλί και την αγάπη μου», έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία συνοδεύτηκε από πολλά κολακευτικά σχόλια και ακόμα περισσότερα likes.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA