Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Χάιντι Κλουμ και η Σοφία Βεργκάρα βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί με αφορμή την έναρξη των live shows για τη 17η σεζόν του «America’s Got Talent» όπου συμμετέχουν στην κριτική επιτροπή και εντυπωσίασαν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές, οι οποίες αναδείκνυαν το καλλίγραμμο σώμα της καθεμιάς, αλλά και τις καμπύλες τους. 

Διαβάστε ακόμη: Νατάσα Εξηνταβελώνη: Με αντρικό στήθος στο Instagram για να προσπεράσει τη λογοκρισία

Το βαθύ ντεκολτέ ήταν το κοινό χαρακτηριστικό και των φορεμάτων που επέλεξαν και οι δύο γυναίκες. Η Χάιντι Κλουμ φόρεσε ένα μακρύ φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ με σκίσιμο στο πόδι, δημιουργία του οίκου Dolce & Gabbana, ενώ η Σοφία Βεργκάρα ένα μακρύ εφαρμοστό πράσινο φόρεμα με παγιέτα από τον οίκο Galvan London.

https://www.instagram.com/reel/ChnrS_4j3TD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/ChoJh1BrO1_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το σίγουρο είναι ότι τα φλας των φωτογράφων πήραν «φωτιά» αφού τόσο η 50χρονη Σοφία Βεργκάρα όσο και η 49χρονη Χάιντι Κλουμ έχουν από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της σόουμπιζ, χωρίς να είναι υπερβολικά αδύνατες, ενώ το ίδιο συνέβη και στο Instagram όπου τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή για την εμφάνισή τους στα προφίλ τους αφού και οι δύο έσπευσαν να μοιραστούν με τους followers στιγμές από τα παρασκήνια του σόου. 

https://www.instagram.com/p/ChoUVBaL1Kx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/reel/Chn90oOL4K0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/ChoIEj5ufob/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA