Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί ο ρόλος του Patrick Dempsey στο «Grey's Anatomy» να αποτελεί παρελθόν εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο στις πρόσφατες δηλώσεις του, ο τηλεοπτικός «Δρ Σέπερντ» άφησε να εννοηθεί ότι «ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί». Ο Ντέρεκ Σέπερντ είναι νεκρός, αλλά σε ένα από τα νεότερα επεισόδια, το τηλεοπτικό κοινό τον είδε ξανά μαζί με την αγαπημένη του, Μέρεντιθ, σε μία σκηνή από όνειρο.

Διαβάστε ακόμη: «Tα Νούμερα»: Τι θα δούμε στη νέα σειρά του Φοίβου Δεληβοριά που έρχεται στην ΕΡΤ

Με αφορμή την κοινή εμφάνιση με την άλλοτε συμπρωταγωνίστριά του, Ελεν Πομπέο, σε μία εκδήλωση, ο Ντέμπσι μιλώντας στο HollywoodLife, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επανέλθει στο ιατρικό δράμα του ABC. Σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε,  απάντησε: «Ποιος ξέρει Με αυτό το σόου, ξέρετε, είναι εκπληκτικό που συνεχίζεται όσο συνεχίζεται».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Αναφορικά με τους φαν του «Grey's Anatomy» που ελπίζουν ότι «ο τηλεοπτικός του θάνατος ήταν πλαστός», ο Πάτρικ Ντέμπσι απάντησε: «Άκουσα για αυτό. Έμαθα ότι θα βρουν κάποιο τρόπο να τον φέρουν πίσω είμαι σίγουρος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA