Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα κάνει το GNTM το βράδυ της Δευτέρας με τα υποψήφια μοντέλα να θέλουν να μπουν στο σπίτι του ριάλιτι μόδας. Αυτή τη χρονιά, όπως έχει πει ήδη και η Βίκυ Καγιά, που επιστρέφει στο πρότζεκτ, θα γίνουν πράγματα, που δεν έχουν ξανασυμβεί και το κριτήριο έχει αλλάξει οριστικά, καθώς όλα συμβαδίζουν με τη μόδα. Στην εκπομπή του Star, Breakfast at Star, προβλήθηκαν πλάνα από το πρώτο επεισόδιο του GNTM

Διαβάστε ακόμηGNTM - Τάσος Σοφρωνίου: Το Next Top Model, η μετανάστευση στο Παρίσι και η οικονομική κατάρρευση

Νέοι κριτές, νέοι κανόνες και εκπλήξεις στο νέο GNTM

Πριν από λίγες ημέρες το κανάλι του STAR ανακοίνωσε την μεγάλη πρεμιέρα του GNTM 5, η οποία θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας 19/9 στις 21:00. Φέτος όλα αναμένεται να είναι διαφορετικά στο ριάλιτι μόδας. Ξεκινώντας από την κριτική επιτροπή, πλέον, θα είναι τρεις οι βασικοί κριτές, με δύο άντρες και μία γυναίκα ενώ κατά τη διάρκεια του GNTM θα παρευρεθούν πολλοί άνθρωποι από τον χώρο της μόδας για να βοηθήσουν τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής να αποφασίσουν κάθε φορά ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση. Ο λόγος για τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου. Η Σοφία Χατζηπαντελή θα βρίσκεται μαζί τους στις οντισιόν ενώ η Έλενα Γαλύφα θα αναλάβει τον ρόλο της οικοδέσποινας, αφού θα υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους.

Πέρα, όμως, από την επιτροπή, αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί και στους κανονισμούς, εφόσον οι άντρες σε αυτόν τον κύκλο έχουν αποκλειστεί και στο προσκήνιο θα έρθουν οι γυναίκες όλων των ηλικιών και συγκεκριμένα από τα 18 μέχρι τα 88 τους έτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA