Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την αλλαγή στην ημερομηνία της πρεμιέρας εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν τις προηγούμενες ημέρες στην Τενερίφη, όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα του «Love Island» αύριο Πέμπτη (29/9) στις 23.15 στον ΣΚΑΪ και ο σταθμός ανέβασε στο επίσημο κανάλι του στο YouTube το νέο τρέιλερ για το ριάλιτι γνωριμιών. «Σε αυτό το νησί η θερμοκρασία πρόκειται να ανέβει στα ύψη» υπόσχεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μας ξεναγεί στη βίλα που θα μείνουν οι 10 islanders, οι οποίοι «θα φλερτάρουν, θα διασκεδάσουν και θα ζήσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι 12 εβδομάδων, αναζητώντας τον απόλυτο έρωτα», όπως συμπληρώνει η παρουσιάστρια. 

Διαβάστε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Ολο το παρασκήνιο της αποχώρησης και οι δύο προτάσεις του ΑΝΤ1 για την επόμενη μέρα

Μάλιστα, μιλώντας στο «Πρωινό μας» την Τρίτη (27/9) η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε ότι «Οι παίκτες θα γνωριστούν μεταξύ τους μέσα στη βίλα και εκεί θα τους δω και εγώ για πρώτη φορά από κοντά. Θα μπαίνω συχνά και απρόοπτα στη βίλα». 

Πρόσθεσε δε πως έχει δημιουργηθεί εφαρμογή όπου «θα έχουμε αποκλειστικό υλικό και βίντεο από τα παιδιά για να τα γνωρίσετε ακόμα καλύτερα και επίσης, θα μπορείτε να ψηφίσετε το αγαπημένο σας ζευγάρι. Είναι διαδραστικό το παιχνίδι. Θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA