Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νικήτας Αργυρόπουλος, ο μεγαλύτερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, δουλεύει στην παραγωγή του Love Island, το οποίο κάνει πρεμιέρα απόψε Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 23:15 και εδώ και ένα διάστημα βρίσκεται στην Τενερίφη για τα γυρίσματα του reality αγάπης του ΣΚΑΪ. «Ο μικρός σπουδάζει στην Ολλανδία. Ο μεγάλος πήρε πτυχίο και εργάζεται στην παραγωγή του Love Island στον ΣΚΑΪ, σε ένα νησάκι στην Τενερίφη. Έχει σπουδάσει media και, έναν χρόνο πριν κάνει το μεταπτυχιακό του μπήκε στην ομάδα της εκπομπής. Χαίρομαι γιατί ανταποκρίνεται πολύ καλά. Θέλω να ξέρουν ότι θα είμαι δίπλα τους σε κάθε δυσκολία τους. Δεν θα τους κρίνω, θέλω μόνο να τους βοηθήσω» ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξή της στο HELLO και στην Μαρία Κολλιάτσα.

Διαβάστε ακόμη: Ειρήνη Στεριανού: «Στο GNTM περνάνε "πλαστικές" κοπέλες - Η Χατζηπαντελή έχει τεράστια χείλη με υαλουρονικό»

https://www.instagram.com/p/Ch5c8xbKTmk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Νικήτας Αργυρόπουλος έχει δημοσίευσει και φωτογραφίες από την Τενερίφη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA