Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές προβλέπεται να είναι οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς». Στο επόμενο επεισόδιο αύριο Πέμπτη (29/9) η αποκάλυψη ότι η Ασπασία έβαλε «χέρι» στο χρηματοκιβώτιο του Δημοσθένη, προκαλεί την οργή του. Την προσβάλλει και μετά τη διώχνει από το σπίτι. Στο μεταξύ, η Αρετή σοκάρεται από την είδηση του γάμου του Στέφανου με την Ελένη στην Ισπανία. Ο Αλέξης καταφέρνει να κλείσει ραντεβού με τη Μυρτάλη, αλλά την τελευταία στιγμή εκείνη του το ακυρώνει για να συναντηθεί με τον Χρήστο, με αποτέλεσμα εκείνος να τρελαθεί από ζήλια και θυμό.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Ολοι οι Βρουλάκηδες θα μάθουν πως ο Παύλος ζει!

Η δίκη της Αθηνάς συνεχίζεται με τους μάρτυρες υπεράσπισης. Η βαλλιστική εξέταση του όπλου του Ιπποκράτη, ίσως, αλλάξει την πορεία της υπόθεσης, αλλά ο Λυκούργος φαίνεται να μην υπολογίζει ιδιαίτερα σε αυτή. Η Ιουλία καλεί τον Στάθη για καφέ και ο Κουράκος τον βλέπει να μπαίνει στο σπίτι της.

Η Γη της Ελιάς, Καθημερινά στις 21.00 στο MEGA.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA