Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα άκρως αμήχανο περιστατικό συνέβη στον αέρα του Πάμε Δανάη! με πρωταγωνιστές τον Αρη Καβατζίκη και τον Νίκο Μάνεση. Ολα ξεκίνησαν επειδή ο Καβατζίκης είχε την χαμηλότερη βαθμολογία στις αποστολές της ομάδας, ένα παιχνίδι που παίζουν κάθε πρωί οι συνεργάτες της εκπομπής, και κλήθηκε να κάνει πράξη την ποινή που του επιβλήθηκε. Αυτή ήταν να πάρει τηλέφωνο τον Νίκο Μάνεση και να του αποκαλύψει τι έβλεπε στην τηλεόραση το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Μου έγραφαν να μην μείνω ποτέ έγκυος

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου ο Νίκος Μάνεσης είχε πει στην εκπομπή του ότι διανύει την τελευταία διετία στον ALPHA. Ο Νίκος Μάνεσης σήκωσε το τηλέφωνο στον Αρη Καβατζίκη ο οποίος του εξήγησε ποιος είναι και για ποιο λόγο τον καλεί. Τότε ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε τότε πως αν τον παίρνει τηλέφωνο για δηλώσεις, δεν κάνει, καθώς δηλώσεις κάνει μόνο μέσα από την εκπομπή του.

Ο Αρης Καβατζίκης ξεκίνησε να του λέει ότι το Σάββατο παρακολουθούσε την εκπομπή του, τού αποκάλυψε πως βρίσκονται στον «αέρα» του MEGA με τον Νίκο Μάνεση να αιφνιδιάζεται και να ακολουθεί ένας αμήχανος διάλογος. Ενοχλημένος ο Νίκος Μάνεσης που βγήκε στον αέρα της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα είπε: «Βρισκόμαστε στον αέρα; Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι με αιφνιδιάζετε και δεν επιθυμώ να βρίσκομαι στον αέρα καμίας εκπομπής κ. Καβατζίκη. Ό,τι έχω να πω για ο,τιδήποτε, για το πολύ δυναμικό κοινό και για το λιγότερο δυναμικό κοινό, θα μου επιτρέπετε να το λέω μέσα από την εκπομπή μου. Αυτή τη στιγμή θα με ακούσετε γιατί είστε παιδί μου δημοσιογραφικά. Δεν μπορείτε να με βγάζετε στον αέρα, χωρίς την έγκρισή μου».

«Τούτη τη στιγμή αν ρωτήσετε τον νομικό εκπρόσωπο του Mega, αντιλαμβάνεστε ότι υποπίπτετε σε ένα ποινικό αδίκημα. Δεν επιθυμώ να μιλήσω δημοσίως. Ιδιωτικά ό,τι επιθυμείτε. Δεν επιθυμώ να είμαι στον αέρα. Σας ευχαριστώ πολύ. Δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένος, αυτό που λέω είναι ότι κάνετε απρέπεια, με βγάζετε στον αέρα και κακώς απάντησα. Τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία δεν κάνω. Με διακόπτετε» είπε ο Νίκος Μάνεσης. Δευτερόλεπτα πριν κλείσουν το τηλεφώνημα ο Αρης Καβατζίκης ζήτησε συγγνώμη και ο Νίκος Μάνεσης τους είπε ότι πηγαίνουν καλά ως εκπομπή: «Τα σέβη μου στη Δανάη, είναι συμπαθέστατη, συγχαρητήρια πηγαίνει πολύ καλά!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA